Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

Nitrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Nitrek°

Nick oskarżnego: mów mi pompkabiceps I call me maybe

Opis sytuacji: Po 1 adminów pompka i cały me maybe nie znają regulaminu twierdzą że jest takie coś jak sekunda po poleceniu. Sytuacja: pompka każe iść tt żeby szli za nim po czym jeden skacze i nagle za nim idzie A drugi po kolejnej sekundzie też skacze. Zabijam ich po czym pompka ich odradza [nadużywanie admina]+ nieznajomość regulaminu +cały me maybe ma inny Nick niż podał w podaniu 

Serwer: JJB

Dowody demko jb facebook 6 runda

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 4

Po pierwsze zrobiłeś 2 FK

Było polecenie "Odwołuje wam wszystkie nakazy zakazy" po czym następne polecenie to "Idziecie za mną do odwołania". Miedzy wydawanymi poleceniami skoczyłem po czym nas zabiłeś z powodem, że spóźniliśmy się z wykonaniem zadania (gdyż zabił 2 osoby).

Podpunkt w regulaminie brzmi: 13a. Więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia. czyli twoje 

46 minut temu, Kubus_ napisał:

Po 1 adminów pompka i cały me maybe nie znają regulaminu twierdzą że jest takie coś jak sekunda po poleceniu.

jest równoznaczne z podpunktem w regulaminie 😜.

Nie rozumiem twojej frustracji, gdyż dostałeś ostrzeżenie zamiast bana, którego mogłeś dostać bo nie przeprosiłeś ;) 

Dodatkowo wspomnę tylko o waszej kulturze do Administratora
@logo713x13.pngravii"[...]Gówniarzu[...]

oraz twoje @logo713x13.pngKubus_ kulturalne słowa kierowane do mnie ;) 

46 minut temu, Kubus_ napisał:

po czym pompka ich odradza [nadużywanie admina]+ nieznajomość regulaminu +cały me maybe ma inny Nick niż podał w podaniu 

To ja ich ożywiłem ;)  za pozwoleniem Wardena.

Znajomość regulaminu jak najbardziej u mnie jest, gdyż Ty raczej nie czytałeś i nie wiedziałeś o podpunkt wyżej wymienionym przytoczonym przeze mnie.

9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu.

Maybe > BeeMay ?

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
Łączę Ci 2 posty w 1.

Przez Mikru,

1 godzinę temu, Kubus_ napisał:

Nick: Nitrek°

Nick oskarżnego: mów mi pompkabiceps I call me maybe

Opis sytuacji: Po 1 adminów pompka i cały me maybe nie znają regulaminu twierdzą że jest takie coś jak sekunda po poleceniu. Sytuacja: pompka każe iść tt żeby szli za nim po czym jeden skacze i nagle za nim idzie A drugi po kolejnej sekundzie też skacze. Zabijam ich po czym pompka ich odradza [nadużywanie admina]+ nieznajomość regulaminu +cały me maybe ma inny Nick niż podał w podaniu 

Serwer: JJB

Dowody demko jb facebook 6 runda

Pozdrawiam

Jak coś to nie ja ich odrodziłem i zacytuje tu CallMeMaybe

Było polecenie "Odwołuje wam wszystkie nakazy zakazy" po czym następne polecenie to "Idziecie za mną do odwołania". Miedzy wydawanymi poleceniami skoczyłem po czym nas zabiłeś z powodem, że spóźniliśmy się z wykonaniem zadania (gdyż zabił 2 osoby).

Podpunkt w regulaminie brzmi: 13a. Więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia.

+dodam że skarga jest śmieszna 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności