Nitrek Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Nick: Nitrek° Nick oskarżnego: mów mi pompkabiceps I call me maybe Opis sytuacji: Po 1 adminów pompka i cały me maybe nie znają regulaminu twierdzą że jest takie coś jak sekunda po poleceniu. Sytuacja: pompka każe iść tt żeby szli za nim po czym jeden skacze i nagle za nim idzie A drugi po kolejnej sekundzie też skacze. Zabijam ich po czym pompka ich odradza [nadużywanie admina]+ nieznajomość regulaminu +cały me maybe ma inny Nick niż podał w podaniu Serwer: JJB Dowody demko jb facebook 6 runda Pozdrawiam 1 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 Po pierwsze zrobiłeś 2 FK Było polecenie "Odwołuje wam wszystkie nakazy zakazy" po czym następne polecenie to "Idziecie za mną do odwołania". Miedzy wydawanymi poleceniami skoczyłem po czym nas zabiłeś z powodem, że spóźniliśmy się z wykonaniem zadania (gdyż zabił 2 osoby). Podpunkt w regulaminie brzmi: 13a. Więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia. czyli twoje 46 minut temu, Kubus_ napisał: Po 1 adminów pompka i cały me maybe nie znają regulaminu twierdzą że jest takie coś jak sekunda po poleceniu. jest równoznaczne z podpunktem w regulaminie 😜. Nie rozumiem twojej frustracji, gdyż dostałeś ostrzeżenie zamiast bana, którego mogłeś dostać bo nie przeprosiłeś Dodatkowo wspomnę tylko o waszej kulturze do Administratora@ravii"[...]Gówniarzu[...] oraz twoje @Kubus_ kulturalne słowa kierowane do mnie 46 minut temu, Kubus_ napisał: po czym pompka ich odradza [nadużywanie admina]+ nieznajomość regulaminu +cały me maybe ma inny Nick niż podał w podaniu To ja ich ożywiłem za pozwoleniem Wardena. Znajomość regulaminu jak najbardziej u mnie jest, gdyż Ty raczej nie czytałeś i nie wiedziałeś o podpunkt wyżej wymienionym przytoczonym przeze mnie. 9. Admin ma obowiązek posiadać na serwerze identyczny lub podobny nick do tego, który podał w podaniu. Maybe > BeeMay ? 1 1 Łączę Ci 2 posty w 1. Przez Mikru, 14 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 1 godzinę temu, Kubus_ napisał: Nick: Nitrek° Nick oskarżnego: mów mi pompkabiceps I call me maybe Opis sytuacji: Po 1 adminów pompka i cały me maybe nie znają regulaminu twierdzą że jest takie coś jak sekunda po poleceniu. Sytuacja: pompka każe iść tt żeby szli za nim po czym jeden skacze i nagle za nim idzie A drugi po kolejnej sekundzie też skacze. Zabijam ich po czym pompka ich odradza [nadużywanie admina]+ nieznajomość regulaminu +cały me maybe ma inny Nick niż podał w podaniu Serwer: JJB Dowody demko jb facebook 6 runda Pozdrawiam Jak coś to nie ja ich odrodziłem i zacytuje tu CallMeMaybe Było polecenie "Odwołuje wam wszystkie nakazy zakazy" po czym następne polecenie to "Idziecie za mną do odwołania". Miedzy wydawanymi poleceniami skoczyłem po czym nas zabiłeś z powodem, że spóźniliśmy się z wykonaniem zadania (gdyż zabił 2 osoby). Podpunkt w regulaminie brzmi: 13a. Więzień nie może zostać zabity za drobne opóźnienia. +dodam że skarga jest śmieszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 @ CallMeMaybe oraz @ PompkaBicepsnie popełnili żadnego błędu- wszystko wyjaśnione wyżej i sprawdzone na demku. na przyszłość polecam pierw przeczytać regulamin, a później pisać skargi Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi