WypierSzmateBoBrudna Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Nick:ArcZi Nick oskarżonego: chyba Michał i jakieś tam cyfry ale nie jestem pewny Opis sytuacji: chłop tak o bez żadnych zahamowań bawi sie nadużywajac admina. Respi mi cały czas piłkę pod nogami podczas gdy mial2m życzenie a poniewaz się zbuntowalem niezmiernie mi to przeszkadzało w dalszej rozgrywce gdyz dźwięk który non stop wydawała piłka przyciągnął do mnie wszystkich ctkow z okolicy. To je absurd! Mapa: jb_new_chernobyl Godzina: 19:27-29 Coś takiego 7 runda o ile dobrze pamiętam A i tak btw tego adminka to raz na rok widze a bardzo czesto siedze na serwie moze by tak sprawdzic jego aktywnosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) Nie ma co prowadzić dyskusji czy oglądać demka przez ubt. Przyznaje się. Edytowane 12 Października 2019 przez Michal645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WypierSzmateBoBrudna Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) 6 minut temu, Michal645 napisał: Nie ma co prowadzić dyskusji czy oglądać demka przez ubt. Przyznaje się. A mi się wydaje że jest sens oglądania demka ponieważ robiłeś to tak natarczywie że to hit Edytowane 12 Października 2019 przez WypierSzmateBoBrudna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 1 minutę temu, WypierSzmateBoBrudna napisał: A mi się wydaje że jest sens oglądania demka gdyż nie robiłeś tego przez tylko kilka sekund a do tego tak natarczywie że to hit no nie robiłem tego przez 1 sek tylko więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 wg mnie to nic sie tobie nie stalo, poprostu smiesznie bylo na serwerze a ty skarge na michalka skladasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WypierSzmateBoBrudna Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 7 minut temu, rzuffik napisał: wg mnie to nic sie tobie nie stalo, poprostu smiesznie bylo na serwerze a ty skarge na michalka skladasz No faktycznie było śmiesznie szkoda tylko że nikt się nie śmiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Jezus, naprawde porespil sobie pilke z 10 razy i wielce poszkodowany, bo sobie CT'ka nie mogles zabic bo ci 3 fajeczek nie dalo, naprawde... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WypierSzmateBoBrudna Opublikowano 12 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 10 minut temu, rzuffik napisał: Jezus, naprawde porespil sobie pilke z 10 razy i wielce poszkodowany, bo sobie CT'ka nie mogles zabic bo ci 3 fajeczek nie dalo, naprawde... Po pierwsze nie będziesz wzywał imienia Boga twego na daremno. Po drugie lepiej nie spierdalaj z matematyki bo widze że z liczeniem to u cb ciężko. Po 3 jak cie takie rzeczy smiesza to gratuluje poczucia humoru musisz byc najlepszym smieszkiem w klasie. Po 4 skarga cie nie dotyczy wiec juz nie pyskuj 2 Spam + zachowaj kulturę. Przez Mikru, 12 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 12 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2019 Dobra widzę, że spam. Zamknę (mimo że juz modem nie jestem do rozpatrzenia sprawy przez UBT i w pózniejszej decyzji zapewne włascicieli). 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Admin postapil zle natomiast serwer dobrze sie bawil a ty jako jedyny ucierpiales na tym umierajac :v nie jest to powod do degradacji ostrzezenie? zostawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) otwieram temacik oraz oznaczam majorow. @ SK4N3R@ Dover @ SK4N3Rmy bad 😕 Edytowane 25 Października 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nie jestem majorem @ Michal645, posiada on global admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Mikrus napisał: otwieram temacik oraz oznaczam majorow. @ SK4N3R@ Dover @ Michal645 nie jest adminem JB tylko g@ :v Gdyby to zależało ode mnie to umorzyłbym skargę. Nie jest to ani wielka szkodliwość na serwerze, ani powód do wyciągania jakichkolwiek konsekwencji. Tak czy inaczej decyzję podejmie @ xBonio Więcej luzu panowie :v Edytowane 25 Października 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 13 godzin temu, SK4N3R napisał: Gdyby to zależało ode mnie to umorzyłbym skargę. Nie jest to ani wielka szkodliwość na serwerze, ani powód do wyciągania jakichkolwiek konsekwencji. Tak właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi