BLOODIS Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 mój nick BLOODIS i dostałem bana od SKJ.dostałem bana na zawsze i dostałem go 25.09.2019 o godzinie po 18.Dostałem go na serwerze Hide and Seek.Powód bana wyzywanie na czacie tekstowym.niestety mapy nie pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Zastosuj sie do wzoru Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Nick admina:(od którego dostałeś admina) Długość bana:(Czas bana) Data i godzina:(dostania bana) Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) Powód bana:(podany przez admina) Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Niedostosowanie się do wzoru i poza tym non stop obrażasz graczy i Administrację serwera, miałeś już tyle ostrzeżeń a ostatnie dotyczyło "Perm Bana". Jak dla mnie ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Z tego co widać na sb to masz bana za obrazę na 1 tydzień Koniec bana w 03.10.2019 18:36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) - tyle starczy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 a jak już dostał ok 10 takich banów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 1 minutę temu, SchMidT napisał: Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia) - tyle starczy. Dokładnie. Ale widzę że chłopak nie potrafi w sb znaleźć bana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 21 minut temu, SKJ napisał: znaleźć bana xd A ty nie umiesz banowac DX Spoiler Skracam bana do 3d Jeśli sytuacja się powtórzy po banie proszę administrację o nakładanie kar Silence 7d > silence 30d Oczywiście w kolejności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi