Chczhc Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Chrtfhdf Nick admina:(od którego dostałeś admina) Ciosek Długość bana:(Czas bana) 7dni Data i godzina:(dostania bana) 02.10.2019 19:45 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) 5v5 Powód bana:(podany przez admina) Czitujesz Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) Mirage Łącznie może zrobilem 15 fragów i banik poleciał ------------- Dodatkowe spostrzeżenie: Wydaje mi się że admin nawet mnie nie sprawdzał za bardzo bo dostalem bana przy zwyklej rundzie na ktorej ninje zrobilem. Edytowane 25 Września 2019 przez Chczhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Bana masz na zawsze a nie 7dni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chczhc Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 To wytłumacz panu adminowi że źle mi dał Wiem nie powinieniem komentowac swojego posta ale no tak pisze na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 ale jak podejrzewal to mógl ci dac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chczhc Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Nie mówie że nie, wogule co to za bez sensu gadka? Można mnie jakoś sprawdzić czy będziemy się rozliczać z swoich praw? Chce dostać ub i grać dalej bo łatwo na tym 5v5 :9. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Nie rozumiem, jak ktoś jest pewny to nie musi cię sprawdzać. !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chczhc Opublikowano 25 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 (edytowane) Napisałem tylko że nie sprawdził. Co w tym ciężkiego do zrozumienia? Wam powiem panowie jeśli tak tutaj działa odwołanie do bana to im out. możnabybyło zakończyć temat na jednym poscie sprawdzeniu mnie i tyle a tutaj takie głupie pierdolenie za przeproszeniem. Edytowane 25 Września 2019 przez Chczhc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 14 minut temu, Chczhc napisał: Napisałem tylko że nie sprawdził. Co w tym ciężkiego do zrozumienia? Wam powiem panowie jeśli tak tutaj działa odwołanie do bana to im out. możnabybyło zakończyć temat na jednym poscie sprawdzeniu mnie i tyle a tutaj takie głupie pierdolenie za przeproszeniem. Czekaj na rozpisanie demka przez Cioska . Odemnie to wszystko (Sorki za Spam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chczhc Opublikowano 26 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 22 Godziny później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 26 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Mógłby to jakiś act sprawdzić? Ponieważ mi nie działa demko, próbowałem już wszystkiego @fili @ SchMidT 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi