Natural Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) Nick: 🖤Natural 2115🖤 Nick oskarżonego: Foxek i rzuffik Opis sytuacji: bugują digla na zabawie oneintechember Serwer: jb Dowody: Demko jb_anka_gaming_v1 godzina: 2:20 (coś około tej godziny) @ Cyra123 @ L1Qu1D Edytowane 22 Września 2019 przez Naturale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 zrobilem to przypadkiem, mialem deagle i podbieglem, i przypadkiem wzielo mi deagle i mialem w nim ammo to strzelalem, a poza tym kazdy mial zbugowanego, nie tylko ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Zabiles osobe z zbugowanego deagla ja jak przez przypadek zbugowalem to wpisalem killa mogles to samo zrobic a pozatym to floxek i rzuffik tak btw bo bład jest malutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 (edytowane) No moze ty wpisales killa, ale reszta nie i zaczeli strzelac to ja tez Edytowane 22 Września 2019 przez rzuffik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 22 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 1 minutę temu, rzuffik napisał: nie wpisales killa, bo ja Ciebie zabilem Czyli zabiłeś ze zbugowanego digla co jest zabronione w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyra Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ale w kazdym badz razie powinienes sie wykazac osoba wyrozumialsza i wpisac killa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Potwierdzam rzufik i foxek zbugowali digla i z nich zabili, rzufik dwu krotnie podczas jednej rundy (bylem jednym z zabitych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 XDDDDDDDDDDD jak dwukrotnie w jednej rundzie zbugowac deagle, jak zrobilem to przypadkiem, dajcie dowod jako demko i sie rozstrzygnie wszystko, jak dla mnie do rozpatrzenia demka i siemanko Niech Administracja/ M@ zobaczy demko jak było, zeby nie było żadnych nie ukaranych, dziekuje dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 2 minuty temu, rzuffik napisał: XDDDDDDDDDDD jak dwukrotnie w jednej rundzie zbugowac deagle, jak zrobilem to przypadkiem, dajcie dowod jako demko i sie rozstrzygnie wszystko, jak dla mnie do rozpatrzenia demka i siemanko Chodzi mi ze dwukrotnie zabiles ze zbugowanego digla a nie ze dwa razy zbugowales xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 22 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 dobra niech demko zobacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Foxek Ban - 60 minut (Zbugowanie deagle) - do nadania Rzuffik Ban - 60minut (Zbugowanie deagle) - do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 (edytowane) Jak dla mnie to już za dużo wybryków rufika , za coś to wszystko jest , pan rzufik jest poprostu nie odpowiedzialny na stanowisko administratora, na JB ct nie ogarnia kłuci się nie potrzebnie o regulamin łamie zasady nie raz się zdazalo na innych serwerach na których nie ma praw admina obrażać innych graczy. To wszystko nie bierze się z nikąd i proszę zastanowić się czy ta osoba ma mieć admina dalej @ Michal645 Edytowane 29 Września 2019 przez VexSo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 29 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi