Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nick:C1N3K Nick Oskarżonego:Goder Opis:Admin faworyzował innego gracza o nicku 'Joski'. Joski zaczepiał mnie i prowokował admin nic nie powiedział. Joski nadużywał mikrofonu admin też nic nie powiedział. Później Joski powiedział do mnie noname i go zwyzywałem i dostałem bana na 60min. Dowody: Mapa Jb_snow_v2 Godzina 18:20. Polecam obejrzeć demko od początku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 zapomniałeś o obrazie matki joskiego i obrazie w nametagu kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Teraz, GoDeR napisał: zapomniałeś o obrazie matki joskiego i obrazie w nametagu kosy Jakiej Obrazy matki joskiego? Powiedziałem twoja stara żebrze pod biedra. Czy powiedzialem, że chodzi o jego mame? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 hmmm pomyślny gadajac z joskim mowisz "twoja stara żebrze pod biedra" to na pewno nie bylo skierowane w jego strone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Po pierwsze nie faworyzował nikogo, po drugie zaczepiałem Cię, ponieważ 3 mapy temu około mówiłeś, że jestem "noname" a ta snowie wyzywałeś mnie od pedała " od roweru " I przyznałeś się, że mnie prowokujesz. Naduzywałem mikrofonu przyznaję się Rav mi dał ostrzeżenie. Dostałeś bana za nazwe w name tagu. Pozdrawiam Ciebie NONAME! @edit własnie jeszcze mi matke wyzywałeś, że żebra pod biedrą. Ja bym Ci jeszcze dał muta na 7dni Pozdrawiam noname. Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Joski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Teraz, GoDeR napisał: hmmm pomyślny gadajac z joskim mowisz "twoja stara żebrze pod biedra" to na pewno nie bylo skierowane w jego strone Było skierowane w jego strone ale nie było skierowane w jego matke lol? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Przyznałeś się, że go obrażałeś, więc nie wiem o co ten płacz. Faworyzacji w tym nie było, bo ostrzeżenie Joski dostał za "nadużywanie mikrofonu" od raveN, a Ty mimo ostrzeżeń dostałeś bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Co do nametaga w kosie to powiedziałem już zmieniam i dostałem bana Będzie widać na demku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Więc po co taka skarga? Jak przyznajesz się, że dostałeś bana z swojej winy? A goder mnie nie faworyzował wydawało Ci się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strusiuuu Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Nie, nie wydało mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) 32 minuty temu, C1N3K napisał: Co do nametaga w kosie to powiedziałem już zmieniam i dostałem bana Będzie widać na demku. Było ostrzeżenie przed banem, więc Goder nic złego nie zrobił. Idź po innych, żeby Cię poparli, bo przecież jesteś taki popularny na serwerze "nonamie". Edytowane 21 Stycznia 2019 przez Tomb Raider :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Ok więc tak Joski dostał ostrzeżenie od @ raveN a wyżej napisałeś C1N3K, że nie dostał ostrzeżenia. Więc skarga raczej do odrzucenia? Chyba, że chcesz coś jeszcze dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Najwyraźniej nic do dodania nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi