EzBucks_YT Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Nick: EzBucks ツ Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chyba każdy wie co się dzieje gdy nie ma admina na serwerze co dzieciaki tam robią,za każdym razem łamią regulamin i chce do tego nie do do chodziło.Mam nadzieję że będę mógł sprawować jeszcze rolę admina na tym serwerze decyzje daje rangą wyżej jak Doświadczenie w adminowaniu: Miałem juz admina tu 2 razy i nie ukrywam że dobrze sprawuje rolę admina,bo zawsze ogarniam serwer i utrzymuje porządku Jak długo gram w CS:GO?: Gram prawie 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 19-22 Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/185.30.124.110:30040/top_players/?query=EzBucks+ツ dam drugi w razie co https://www.gametracker.com/player/EzBucks ツ/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[Wolfs] EzBucks ツ/185.30.124.110:30040/Znajomość SM: 4,5/10 komendami po trafie się posługiwać w konsoli Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298281807/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK 1 1 Dodaję link GT na którym jest jakaś aktywność Przez Secret_Service, 19 Września 2019 Zmieniam czcionkę na bardziej czytelną. Przez Secret_Service, 19 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Gorszej czcionki nie bylo? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Nie da się tego przeczytać, Ja bym to odrzucił i kazał napisać podanie czytelnie. Masz tak i niech Ci poprawie czcionkę Zieloni Edytowane 19 Września 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Ludzie który dają mu na tak nie znają go z serwera, a więc tak jeśli miałeś admina -Wbijales raz kiedyś na serwer -Ignorowales każde zgłoszenia -Ignorowales pytania graczy do Ciebie Dopiszę jeszczę że nie raz widziałem jak nabijales aktywność będąc afk Edytowane 19 Września 2019 przez Ciosek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Można dać szansę Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tak ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 12 minut temu, Ciosek napisał: Ludzie który dają mu na tak nie znają go z serwera, a więc tak jeśli miałeś admina -Wbijales raz kiedyś na serwer -Ignorowales każde zgłoszenia -Ignorowales pytania graczy do Ciebie Dopiszę jeszczę że nie raz widziałem jak nabijales aktywność będąc afk Przepraszam że się wtrace, ale miałem admina to nie ignoriwałem graczy ani zgłoszeń bo zawsze pomagałem graczom jak i do tej pory a że miałem afka to problemy z netem były więc nie gadaj że wbijałem na serwer raz na jakiś czas tylko cały czas jak miałem admina a że stałem w miejscu to miałem lagi i mnie wyrzucało to jest moje usprawiedliwienie Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Na nie Jak miałeś admina mutowałeś jak sie ktos chociaz raz odezwał na zgłoszenia nie reagowałeś krótko mówiąc nie na dajesz sie na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Oczywiście że na nie. Stracił admina gdyż działał na niekorzyść serwera handlując kredytami za skiny cs go Nieodpowiedzialny oraz chamski. Jeśli ktoś potrzebuje mogę udostępnić ss z łamania regulaminu przez niego Podanie bardzo słabe nie przekonuje mnie. 2 sprawa ten ss z proponowania adminowi wymiany.... (Za to dostał degrada) https://www84.zippyshare.com/v/rZOJldEF/file.html Edytowane 20 Września 2019 przez SKJ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 (edytowane) Mimo że nie lubimy się zabardzo to i tak będę na . Edytowane 20 Września 2019 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 pamiętam cie z hns także sorki NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Na nie , często jestem na serwerze i jakoś ciebie nie widuje. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Nie wyzywa,przeklina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 jestem na Nie. rzadko cie widzę na serwerze a sporo przbywam na nim 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Sprzedawales kredyty, nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Na nie,aktywność słaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi