SkosnyFabian Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198437706708/ Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Bravosixgoingdark/ Nick oskarżonego: Hemoglobina Opis sytuacji: Admin dał mi niesłusznego permmuta. Ponieważ wyzwałem gościa 2 razy który zbugował deagle na zabawie a nasz "Najlepszy admin Hemoglobina" co robił dawał mi 3 min permmuta który i tak dostał Strusiuu. Admin nie reaguje na to co się dzieje na serwerze. Serwer: JB Dowody: Demko z mapy jb_facebook godzina 16.20 , @xKacpersky, https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=commslist&searchText=skośny+fabian&Submit=Szukaj. Edytowane 19 Września 2019 przez SkosnyFabian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 POJEBAŁO CIE CHYBA ZŁAMASIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tak po pierwsze struś dostał perm muta przypadkiem, ponieważ klawiatura mi się czasem buguje ale na następnej mapie to poprawiłem i dałem tobie muta bo masz 100 mutów (nie licząc mojego) i poza tym ostrzegałem cie że jeszcze raz coś odwalisz to leci perm mute. Propos nie reagowania nie zareagowałem tylko na to że ktoś zbugował deagla i to nie słyszałem żeby ktoś mówił że zbugowano deagla dopiero po fakcie powiedzieli. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Potwierdzam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 19 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 O perm muty chyba wyższe rangi powninni wypowiadać a nie takie pionki jak ty. 2 Otóż mylisz się, w regulaminie nie jest sprecyzowane kto decyduje o takich karach, Admin może ją nadać. Przez raven, 19 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 XD 1 Spam. Przez raven, 19 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Postępowanie wobec Ciebie, @ SkosnyFabianbędzie podobne, jak w przypadku arcziego. 1. mute zostaje do końca września. później: 2. jeśli w obojętnie jakim tygodniu do końca roku dostaniesz 4 blokady tekstowe, lub głosowe ---> perm mute/ gag/ silence 3. jeśli dostaniesz jakąkolwiek blokadę tekstową, lub głosową powyżej 24 godzin ---> perm mute/ gag/ silence -nie będę rozstrzygał, czy admin dał za wysoką karę, czy nie- sam się musisz pilnować @ Hemoglobina postąpił prawidłowo. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi