SKJ Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) SKJ Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Grałem długie lata na serwerowniach CS, posiadam spore doświadczenie. Jestem osobą bezstronną i generalnie sumiennie wykonuje obowiązki admina. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Dobre 5 lat, główniej na cs 1.6, ale liznąłem również adminowanie w CS GO. Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 177-3 rano zazwyczaj Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/[Vixa] SKJ/185.30.124.110:30040/ Wiem że jest to dosyć mało, wszystko do nadrobienia. Gram przeważnie w nocy. Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/TheSkajociK/ Mikrofon: (Tak/Nie)Oczywiście sprawny Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)W wieku 21 lat raczej tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XardeX Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tak/okres próbny W tym wieku żadko trafiają się ludzie nieogarnięci, aktywność da się naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Tak Miły człowiek :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 11 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2019 +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 (edytowane) Na tak +wiek +- gt Edytowane 12 Września 2019 przez leon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMANI Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Okres próbny. Jesteś dosyć wybuchowy i nieprzewidywalny. Lubię cię ,ale nie można się kierować tym czy się kogoś lubi czy nie . Okres próbny na 2 tyg. sprawdziłby czy potrafisz sobie poradzić z takim zobowiązaniem ja posiadanie admina na serwerze , co nie zawsze jest łatwe. Tyle mogę powiedzieć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 13 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2019 (edytowane) Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko, na dwu tygodniowy okres próbny Edytowane 13 Września 2019 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi