Natural Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Nick: 🖤Natural 2115🖤 Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ w późniejszych godzinach ludzie krzycą wyzywają się nadużywają mikrofonu i ogólnie wytrzymać się nie da. Doświadczenie w adminowaniu: Aktualny admin na drv2 Jak długo gram w CS:GO?: około 2 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:No po szkole 14:30-15:30 Link GT: klik wszystkie Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Naturalekk/ mikrofon: Tak. znajomość sm: 4/10 Mutacja głosu: przechodzę Czy przeczytałem regulamin Admina?: Raczej tak Edytowane 6 Września 2019 przez Naturale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 XDDDDD Nigdy... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 (edytowane) Tak Ponieważ,ktoś musi ogarnąć tę patole Edytowane 6 Września 2019 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrejHere Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Tak ponieważ rozróba tam za duża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CieplyRomek420Fly Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKB Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 No 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie ma szans. Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Kek jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Na NIE, why? -Czasem sam nakrecasz jak Ty to nazwales "patole" -Nie znasz regulaminu -Z CT, też troszke gorzej... Wiem, że aktualnie mam nieobecnosc, ale zapamietalem Cię takiego przed Tym jak napisalem nieobecnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 nie\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Grasz aktywnie od 4 dni na serwerze i chcesz admina... Mutacja TAK/NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ItsMe Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Jestem na nie -slabo CT ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 Nie, UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 7 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2019 ogarnij prowadzenie w CT, wtedy się zastanowię Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi