scot Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na tak @ Joski może i jego pomysł z nazwą, ale gang mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.LordeK* Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Jestem na TAK Aktywność + Wiek + Znajomość AMX/SM + Pozytywizm zostawiony w podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Niestety, ale jestem na nie -brak kultury(często zdarza się, że przeklinasz,obrażasz itp) Wydaję mi się, że jest to wystarczający argument aby dać Ci głos na nie, ponieważ admin nie powinien się tak zachowywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyskyy Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 (edytowane) Na Tak + Ogarnia chłop no co tu dużo mówić + W marcu styknie ta 17-stka więc wiek na + Mikrofonu nie kupił w tesco po promocji -90% więc da się go słuchać na dłuższą mete + 3x admin Only Awp + 2x 1vs1 #2, coś tam w swoim życiu już poadminował - Prawdą jest, że zdarza mu się rzucić losową " kur*ą " bądź jakąś wiązanką, lecz jego zachowanie można w bardzo prosty sposób naprostować Pozdrawiam ! 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Edytowane 21 Stycznia 2019 przez raveN Upomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na tak powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieseł Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na tak +aktywnośc +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belz Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Na nie, ponieważ jest już za dużo adminów. Dziękuję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Popracuj nad zachowaniem i złóż podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi