ravii Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Nick: MULTI Wiek: 16 ( 17 w marcu ) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: 3x admin Only Awp + 2x 1vs1 #2 więc trochę już umiem ( chyba ) ! Doświadczenie w adminowaniu: A w sumie wyżej wypowiedziałem wszystko Jak długo gram w CS:GO?: 1 rok W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Zależy ale głównie od 17 do 22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[JOSKI] Multi/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: STEAM_0:1:244589997 Mikrofon: TAK! Kontakt: Steam oraz ts3 Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Pewnie że tak ! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 +wiek +doswiadczenie +sm +GT +Mily i pomocny Oczywiscie jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imigrant Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na tak. (Ale te 2 ostatnie dni to lipa troche) +Ogarniety +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuS Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 niech ci bedzie +wiek +gt +doswiadczenie wydaje mi sie, ze sie nadasz powodzenia. Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na TAK -Wiek -Ogarnięty -SM -Doświadczenie -Aktywność git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Po przemysleniu sprawy jestem na nie, naduzywasz mikro, obrazasz i przeklinasz dosc czesto. Jako osoba sama w sobie jestes w porzadku, ale admin powinien dawac przyklad innym graczom. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez raveN poprawka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 +wiek +sm Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na tak + multi +dobry chop +sm +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuS Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) tez chce XD 5. W podaniach należy wyraźnie zaznaczyć swoje stanowisko wobec kandydata(czy jest się ,,za przyjęciem", czy przeciw niemu). Spam. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez raveN spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 +sm +wiek +aktywność +doświadczenie NA TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na tak powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 (edytowane) Ja jestem na nie. -Naduzywasz mikro -czesto sie drzesz -lamiesz regulamin (tj. Przeklinanie, wyzywanie jak nie ma admina) -zachowujesz sie dziecinnie zakladając gang o nazwie JOSKI. -aktywnosc w 5 dni zaledwie 2h na serwerze nie jest najlepiej. Pozdrawiam. Edytowane 20 Stycznia 2019 przez Joski 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 +ogarnięty +wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na nie, nie ograniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Ojojoj.. Mulciak oczywiście, że TAK! +aktywność +wiek +doświadczenie +kontakt z graczem Podsumowując idealny kandydat. Jak on nie ogarnie JB to nikt niestety nie ogarnie. POWODZENIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu12338 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na tak kolego xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Na tak +wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 zdarza Ci się nadużywać mikro, przeklinać i obrażać. często jesteś przez to upominany. jako "kumpel" do gry czy też rozmowy jesteś w porządku, ale w tej sprawie muszę być obiektywny. Na razie na NIE PS. NIKO, zapraszam na JB, kiedy ja będę prowadził 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem na nie, powody @SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 20 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Jestem jak najbardziej na tak ! P.S Nadal ci wisze fajki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi