Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga Sanderka

Udostępnij

Imigrant

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Imigrant 
Nick: Sanderka
Opis sytuacji: Dostalem bana za kampienie. Kumpel admina mu powiedzial ze kampilem a ten mnie zbanował XD(Oczywiscie powiedział tak bo dupka go zabolala ze na fleszu nie umie kogos zabic amatorka) 
Dowody: 

5;10 Piszczolek/Musli mówi swojemu koledze adminowi, ze kampie. (gdzieś 5;00 na demku)

14;05 "Kolega powiedział że kampiłes" Sanderka 2k19

Demko: https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=3035&download=auto0-20190120-163740-129651970-am_dd2_short_v1-_PL_____ArenaSkilla____Arena_1vs1__1__TR128_____ws__knife__gloves__LiveServer.pl-1653.zip

4. Admin nie ma prawa faworyzować Graczy.

5. Admin pilnuje, by Gracze nie łamali regulaminu. ( To admin ma pilnować, a nie jego koledzy) 

7. Admin ma obowiązek ostrzegać Gracza przed daniem bana, który jest krótszy niż 3 godziny, na say, HUD admina lub przez kick z powodem.

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

14 minut temu, wfff napisał:

Z tego co widziałem na forum to sanderka zrezygnowała z admina więc nie wiem czy ma sens skladanie tej skargi XD

Rozmyślil sie. Pochopne decyzje to jego specjalosc. Wzór admina. 

15 minut temu, SaNdErKA?? napisał:

1. Kolega kulturalne powiedzenie o graczu na arence.

2. Czemu jak piszczolek chciał coś powiedzieć powiedziałeś zamkniji się trochę brak kultury.

Pozatym jak ktoś mówi do ciebie mordo na serwerze to jesteś jego kolegą ? 

1. Kolega kulturalnie powiedzial fake info, a ty slepo za tym poszedles. Jestes adminem ? Stosuj sie do regulaminu. 

2. Dostalem  bana za free, bo jakis twoj randomowy kolega z internetu tak powiedzial, nie sprawdzaj tego i tlumacz sie "Czemu mialbym mu nie wierzyc" Moze niech czarni dadza wszystkim admina? Na to samo wyjdzie XD

Wiecej sie nie wypowiadam zostawiam to dla rang wyzej. 

• W pełni zgadzam się z kolegą Imigrant :
  • Admin nie może faworyzować graczy.
  • I nie może się kierować radą kumpli takimi jak: "widziałem jak on to ..." "nie zrobił tego poprawnie, powinien zrobić to tak ..." itp.
  • A i czemu tak od razu Sanderka nastawiasz się negatywnie ;) My Tobie tylko wypominamy błędy abyś później ich nie popełniła ;) 
  • Smutne. 1

Bo moim zdaniem to głupota. A czemu kolega emigrant się nie przyzna do braku kultury do gracza? 

4. Admin ma obowiązek zawsze zachowywać kulturę wobec Graczy oraz reszty Adminów - nie obraża nawet nagminnie zachowujących się i łamiących regulamin Graczy.

Łącze dwa posty w jeden.
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

14 godzin temu, SaNdErKA?? napisał:

No twoja wypowiedź właśnie świadczy o poziomie intelektu pozdrawiam 

Poziomie intelektualnym* (Ty swój godnie reprezentujesz, nie uzasadnisz nawet swojej wypowiedzi) xd

6 minut temu, SaNdErKA?? napisał:

Bo moim zdaniem to głupota. A czemu kolega emigrant się nie przyzna do braku kultury do gracza? 

Obrona atakiem, mądre. Zacytuj moja wypowiedź w której mówiłem, że tak nie było :)

Musiałem się wypowiedzieć bo twoje zachowanie jest na poziomie 10 latka. Piszesz rezygnację, po godzinie odwołujesz ją, piszesz jakieś swoje bezsensowne wypociny, zamiast wziąć na klatę swoje fatalne błędy.

8 minut temu, SaNdErKA?? napisał:

4. Admin ma obowiązek zawsze zachowywać kulturę wobec Graczy oraz reszty Adminów - nie obraża nawet nagminnie zachowujących się i łamiących regulamin Graczy.

2 minuty temu, Imigrant napisał:

Poziomie intelektualnym* (Ty swój godnie reprezentujesz, nie uzasadnisz nawet swojej wypowiedzi) xd

Obrona atakiem, mądre. Zacytuj moja wypowiedź w której mówiłem, że tak nie było :)

Musiałem się wypowiedzieć bo twoje zachowanie jest na poziomie 10 latka. Piszesz rezygnację, po godzinie odwołujesz ją, piszesz jakieś swoje bezsensowne wypociny, zamiast wziąć na klatę swoje fatalne błędy.

Kolega ma rację, opóźnienie w rozwoju spowodowało, że coś nie tak masz pod kopułą, bywa :v

Nie możesz banować na słowo, bo później wychodzą takie cyrki jak teraz + dodatkowo brak ostrzeżenia przed tym banem. Po to jest regulamin, żeby go przestrzegać, a nie dlatego, że komuś się tak uwzięło.
Co do tego podpunktu regulaminu, który podałeś z adminem, to kolega Imigrant nie ma admina na 1v1, więc po cholerę ten podpunkt się tu znalazł?

"Przedszkole jest naprzeciwko" - Słynne słowa nauczyciela z mojej byłej szkoły :)

• Lubię to! 3

Regulamin administracji mordeczko 

Ja zachowałem spokój a ten się pruł brak kultury do tego kazał graczowi się zamknąć gdy ten chciał coś powiedzieć no sory no 

To proszę mi pokazać administratora który daje ostrzeżenia przed banami które daje. 

Łącze trzy posty w jeden.
  • Smutne. 1

4 minuty temu, SaNdErKA?? napisał:

Szkoda że tylko ty bo jeszcze sie nie spotkałem na arenie skilla z adminem który ostrzega.Z tego co mi wiadomo imigrant też nie daje ostrzeżeń 

Już pokazałeś jak dobre masz informację po tym jak mnie zbanowales. Nie wiesz to się niewypowiadaj. 

3 minuty temu, SaNdErKA?? napisał:

Okej ale pisać takie coś o 5 minut to trochę przesada 

Tu nie chodzi o długość bana tylko okoliczności jego nałożenia. + Przyznałes się że nigdy nie ostrzegasz przez banem krótszy niż 3 godziny. 

Admin roku 2k18/19

6 minut temu, Dominika napisał:

Uwierz, nie tylko ja ;) 

A ostrzeżenie musi być zawsze... 

Nie zawsze. Tylko jeżeli ban jest krótszy niż 3h.

1 minutę temu, SaNdErKA?? napisał:

Arena 1vs1: 

Kampienie na swoim SpawnPoint - Kick / Ban od 5 minut do 30 minut zastosowałem się do taryfikatora banów ;)

Czasy banów są wypisane w KOLEJNOŚCI. Admin MUSI rozdawać kary dla graczy tak jak są wypisane w taryfikatorze. Ilość kar się nie sumuje, to znaczy, na następnej mapie admin musi zacząć rozdawać kary od nowa. Zastosowałeś się ale tylko częściowo, w dodatku bez ostrzerzenia. elo

a teraz skleić, bo mody się podenerwują i będzie warnando do dengu.

• Lubię to! 2

2 godziny temu, SaNdErKA?? napisał:

Szkoda że tylko ty bo jeszcze sie nie spotkałem na arenie skilla z adminem który ostrzega.Z tego co mi wiadomo imigrant też nie daje ostrzeżeń 

To, że Ty nie dajesz ostrzeżeń nie oznacza, że ktoś tego nie robi. Skarga słuszna, dengu tu dengu.

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności