MiczuMily Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Link do steam: https://steamcommunity.com/id/miczumily/ Link do steam oskarżonego: Za dużo tego Nick oskarżonego: Osoby na serwerze Opis sytuacji: Jak zwykle patologia na serwerze mimu 11 adminów (nie byli obecni na serwerze)bodajże, niestety nie mam adminia bo daje za długie muty na jb który ma inne zasady Serwer: JB Dowody: demko mapa lego_jail ... godzina 21:40 około z dnia 1.09.2019 Edytowane 1 Września 2019 przez MiczuMily 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor2116gengJD Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Byli admini? Nie było patologii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 ja od jakiegos momentu wbiłem ale to wtedy dalem juz muta graczowi który wyzywał i nie mial kultury 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 winny - mute - 4h (240minut) - nadużywanie mikrofonu + obrażanie - do nadania anon - mute - 30 minut - nadużywanie - do nadania Miczu - mute - 30 minut - nadużywanie - do nadania Pompkabiceps - mute - 2h ( 120minut) - nadużywanie + obrażanie - do nadania PolskiAnihilator - mute - 30 minut - naduzywanie - do nadania KropaXD - mute - 30 - naduzywanie - do nadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi