Kellow Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam, chciałbym wam przedstawić kilka prac graficznych jak i kilka animacji wykonanych przeze mnie. Miłego Oglądania!!! (Zapraszam również do subiektywnej oceny :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 fajne, takie nie za brzydkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Te prace są wybitne mam nadzieję że mi też zrobisz xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Pierwsze cztery sa ladne ale reszta w ogole mi nie podchodzi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 ALL ladne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Dobra robota może i ja kiedyś skorzystam z twoich usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 gituwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Fajen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 pierwsze 4 i numer 6 fajne, 5 i reszta szmelc, nie potrafisz chyba odróżnić dobrej jakości, nie baw się tyloma efektami, bo to one m.in psują jakość, daje się ich tylko troszkę, by poprawić coś, trzeba to potrafić dopasować :v Gify 10/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Dodaje GIF sygnaturke or me Czas który poświęciłem na przygotowanie to 4h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 spk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Fajen, kierowniku zrób grafę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ci4ptuS Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 ku*wa pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 12 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2019 Naprawdę jedne z lepszych jakie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 23 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Dodaję 3 ostatnie prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanzeyo Opublikowano 23 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 Fajen =D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 16 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Dodaje 4 prace :v Edytowane 16 Października 2019 przez Kellow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 16 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2019 (edytowane) Kur*wa pierwsza klasa Edytowane 16 Października 2019 przez ReT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 1 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Dodaje 3 ostatnie prace po dwumiesiecznej przerwie z powodu braku programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 Dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Dobra robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 9 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2019 Może mi też zrobisz bo są good Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Dodaje świeżo wykonany banner dla może sławnego a może u niektórych nieznanego youtubera i streamera Taku! Jak się podoba? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi