pumbacycu Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978415964/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tenshi02/ Nick oskarżonego: ☺ вαяtuś ☺ Opis sytuacji: Jest "homofobem" - nie ma tolerancji do lgbt, co mnie uraża, ponieważ jestem biseksualny oraz ma avatar z napisem "zakaz pedałowania", co jest totalnym brakiem kultury :) wcześniej miał prefix grupy na serwerze "antylgbt" Serwer: Hide And Seek Dowody: 3 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Jak to madry czlowiek powiedzial Godzinę temu, pumbacycu napisał: uraża nie sondze Skarga jak najbardziej sluszna, bo to ze @ Bartus masz problem do lgbt jak najbardziej mozna zrozumiec - kazdy ma rozne poglady ktorych sie trzema. Nie powinienes jednak upubliczniac tego i szerzyc, kogos rzeczywiscie moze to urazic. Pod degrada to raczej nie podchodzi Ostateczna decyzja - @ DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Chciałbym tu się szanownego @pumbacycuzpytać. Czemu akurat patrzysz na jego profil? Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów na profilu steam, więc po prostu nie wchodź na jego profil. Rozmumiem gdyby na serwerze oczerniał Bi czy cos, ale mając awatar, który nawet w rozgrywce na serwerze się nie rzuca w oczy to niewiem czy jest to słuszna skarga. @ DOMINOnie mnie wystawiać werdykt, rób co do ciebie należy i co uważasz za słuszne. Pozderkii 1 Po co się w ogóle wypowiadasz? Spam, następnym razem Warn. Przez raven, 28 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumbacycu Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 23 minuty temu, Kellow napisał: Chciałbym tu się szanownego @pumbacycuzpytać. Czemu akurat patrzysz na jego profil? Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów na profilu steam, więc po prostu nie wchodź na jego profil. Rozmumiem gdyby na serwerze oczerniał Bi czy cos, ale mając awatar, który nawet w rozgrywce na serwerze się nie rzuca w oczy to niewiem czy jest to słuszna skarga. @ DOMINOnie mnie wystawiać werdykt, rób co do ciebie należy i co uważasz za słuszne. Pozderkii mial prefix wczesniej i tyle starczy, a jak mnie zabijal to mi sie szczerze smutno robilo, jak mial avatar z napisem zakaz pedałowania, mogl chociaz zmienic napis na antylgbt to jeszcze by bylo pol biedy, ale zakaz pedalowania brzmi oczerniajaco jak dla mnie, bo to nazywanie kogos kto jest bi lub homo pedałem, a nie lubie jak ktos mnie tak nazywa tym bardziej, ze jest adminem, a taki profil na admina srednio przystoi 1 Łącze dwa posty w jeden i tak, masz rację, Admin serwera powinien zachowywać się lepiej. ;) Przez raven, 28 Sierpnia 2019, edytowane 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Nie zamierzam zmieniać awataru, jeśli masz do niego problem zamykaj oczy jak Cię zabijam i nie musisz wchodzić na mój profil. Siedem dni powinien dostać notatkę SPAM tak jak kellow bo skarga go nie dotyczy A ty RAVEN jako moderator powinieneś być bezstronny piszesz w temacie w którym nie jesteś związany więc dodaj sobie notatkę SPAM 2 1 Łącze dwa posty w jeden. ;) Przez raven, 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, Bartus napisał: Siedem dni powinien dostać notatkę SPAM tak jak kellow bo skarga go nie dotyczy A ty RAVEN jako moderator powinieneś być bezstronny piszesz w temacie w którym nie jesteś związany więc dodaj sobie notatkę SPAM +1 (Tak wm spam) 1 Spam. Przez raven, 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfons1 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 WIĘCEJ TOLERANCJI BARTUŚ 1 Spam. Przez raven, 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 16 godzin temu, Siedem_dni napisał: Jak to madry czlowiek powiedzial nie sondze Skarga jak najbardziej sluszna, bo to ze @ Bartus masz problem do lgbt jak najbardziej mozna zrozumiec - kazdy ma rozne poglady ktorych sie trzema. Nie powinienes jednak upubliczniac tego i szerzyc, kogos rzeczywiscie moze to urazic. Pod degrada to raczej nie podchodzi Ostateczna decyzja - @ DOMINO (SPAM) 1 Spam, to członek UBT. Przez raven, 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 minutę temu, matias napisał: WIĘCEJ TOLERANCJI BARTUŚ Bo co sie wypowiadasz jak cb nie było przy tej sytuacji.😗 2 Po co Ty się wypowiadasz? Spam. Przez raven, 29 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumbacycu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 17 minut temu, Bartus napisał: Nie zamierzam zmieniać awataru, jeśli masz do niego problem zamykaj oczy jak Cię zabijam i nie musisz wchodzić na mój profil. No cóż, avatarem i swoim zachowaniem związanym z antylgbt, pokazujesz tylko poziom, który raczej nie przystoi na administratora tego serwera. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 2 minuty temu, pumbacycu napisał: No cóż, avatarem i swoim zachowaniem związanym z antylgbt, pokazujesz tylko poziom, który raczej nie przystoi na administratora tego serwera. Ty zachowywałeś "dużo większy" poziom krzyczac i awanturując się .😋 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumbacycu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, leon napisał: Ty zachowywałeś "dużo większy" poziom krzyczac i awanturując się .😋 Szkoda, że jestem tam zwykłym graczem, a nie administratorem, więc mnie do kogoś, kto ma za zadanie zachowywać porządek i eliminować nieład na serwerze nie porównuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 11 minut temu, pumbacycu napisał: Szkoda, że jestem tam zwykłym graczem, a nie administratorem, więc mnie do kogoś, kto ma za zadanie zachowywać porządek i eliminować nieład na serwerze nie porównuj Porządek na serwerze jest nie musisz się martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumbacycu Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Teraz, Bartus napisał: Porządek na serwerze jest nie musisz się martwić Podałem tam przykładowe obowiązki, a oprócz nich jeszcze chciałbym wymienić reprezentowanie dobrego imienia tego serwera, a wątpię, że to robisz, mając taki profil Raczej wchodząc na serwer, a następnie na Twój profil, pomyślałbym, że tu administratora da się kupić za sms'a, bo nigdy bym nie dał takiej rangi homofobowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zamykam do czasu rozwiązania przez M@ Serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Skarga została przyjęta. Admin dostaje ostrzeżenie, kolejna podobna sytuacja = dengu Admin zobowiązany jest również do zmiany avatara oraz tagu drużynowego Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez DOMINO 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi