Skocz do zawartości

[Przyjęta][HNS] Skarga na ☺ вαяtuś ☺

Udostępnij

pumbacycu

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978415964/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/tenshi02/

Nick oskarżonego: ☺ вαяtuś ☺
Opis sytuacji: Jest "homofobem" - nie ma tolerancji do lgbt, co mnie uraża, ponieważ jestem biseksualny oraz ma avatar z napisem "zakaz pedałowania", co jest totalnym brakiem kultury :) wcześniej miał prefix grupy na serwerze "antylgbt"
Serwer: Hide And Seek

Dowody:

barti.thumb.png.1c05561b31ca4ce57d7bab920471a822.png

• Lubię to! 3
  • Smutne. 2
  • Haha! 5

Jak to madry czlowiek powiedzial

Godzinę temu, pumbacycu napisał:

uraża

nie sondze

Skarga jak najbardziej sluszna, bo to ze @ Bartus masz problem do lgbt jak najbardziej mozna zrozumiec - kazdy ma rozne poglady ktorych sie trzema.
Nie powinienes jednak upubliczniac tego i szerzyc, kogos rzeczywiscie moze to urazic. 
Pod degrada to raczej nie podchodzi 
Ostateczna decyzja - @ DOMINO

• WOW MEGA! 1

Chciałbym tu się szanownego @pumbacycuzpytać. Czemu akurat patrzysz na jego profil? Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów na profilu steam, więc po prostu nie wchodź na jego profil. Rozmumiem gdyby na serwerze oczerniał Bi czy cos, ale mając awatar, który nawet w rozgrywce na serwerze się nie rzuca w oczy to niewiem czy jest to słuszna skarga. @ DOMINOnie mnie wystawiać werdykt, rób co do ciebie należy i co uważasz za słuszne. Pozderkii <3

• WOW MEGA! 1
Po co się w ogóle wypowiadasz? Spam, następnym razem Warn.

Przez raven,

23 minuty temu, Kellow napisał:

Chciałbym tu się szanownego @pumbacycuzpytać. Czemu akurat patrzysz na jego profil? Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów na profilu steam, więc po prostu nie wchodź na jego profil. Rozmumiem gdyby na serwerze oczerniał Bi czy cos, ale mając awatar, który nawet w rozgrywce na serwerze się nie rzuca w oczy to niewiem czy jest to słuszna skarga. @ DOMINOnie mnie wystawiać werdykt, rób co do ciebie należy i co uważasz za słuszne. Pozderkii <3

mial prefix wczesniej i tyle starczy, a jak mnie zabijal to mi sie szczerze smutno robilo, jak mial avatar z napisem zakaz pedałowania, mogl chociaz zmienic napis na antylgbt to jeszcze by bylo pol biedy, ale zakaz pedalowania brzmi oczerniajaco jak dla mnie, bo to nazywanie kogos kto jest bi lub homo pedałem, a nie lubie jak ktos mnie tak nazywa

tym bardziej, ze jest adminem, a taki profil na admina srednio przystoi

• Lubię to! 1
Łącze dwa posty w jeden i tak, masz rację, Admin serwera powinien zachowywać się lepiej. ;)

Przez raven, , edytowane

Nie zamierzam zmieniać awataru, jeśli masz do niego problem zamykaj oczy jak Cię zabijam i nie musisz wchodzić na mój profil.

Siedem dni powinien dostać notatkę SPAM tak jak kellow bo skarga go nie dotyczy

A ty RAVEN jako moderator powinieneś być bezstronny piszesz w temacie w którym nie jesteś związany więc dodaj sobie notatkę SPAM

• Smutne. 2
  • Haha! 1
Łącze dwa posty w jeden. ;)

Przez raven,

16 godzin temu, Siedem_dni napisał:

Jak to madry czlowiek powiedzial

nie sondze

Skarga jak najbardziej sluszna, bo to ze @ Bartus masz problem do lgbt jak najbardziej mozna zrozumiec - kazdy ma rozne poglady ktorych sie trzema.
Nie powinienes jednak upubliczniac tego i szerzyc, kogos rzeczywiscie moze to urazic. 
Pod degrada to raczej nie podchodzi 
Ostateczna decyzja - @ DOMINO

(SPAM)

• Smutne. 1
Spam, to członek UBT.

Przez raven,

17 minut temu, Bartus napisał:

Nie zamierzam zmieniać awataru, jeśli masz do niego problem zamykaj oczy jak Cię zabijam i nie musisz wchodzić na mój profil.

No cóż, avatarem i swoim zachowaniem związanym z antylgbt, pokazujesz tylko poziom, który raczej nie przystoi na administratora tego serwera.

• Lubię to! 1

Teraz, Bartus napisał:

Porządek na serwerze jest nie musisz się martwić 

Podałem tam przykładowe obowiązki, a oprócz nich jeszcze chciałbym wymienić reprezentowanie dobrego imienia tego serwera, a wątpię, że to robisz, mając taki profil :) Raczej wchodząc na serwer, a następnie na Twój profil, pomyślałbym, że tu administratora da się kupić za sms'a, bo nigdy bym nie dał takiej rangi homofobowi.

• raven zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności