PompkaBiceps Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Nick:† MóW Mi POMPKABICEPS † Nick oskarżonego: Anonim Opis sytuacji: Strusiuuu powiedział do Kostka że ma bolca w dupie i za to dostał muta na 90 minut + strusiuuu za to przeprosił Serwer:Jailbreak Dowody: Demko z mapy jb_facebook godzinna 12:28 Skarga jest pisana w imieniu strusia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Na poprzedniej mapie też nie zachowywał kultury i jak nie ma adminów to strusiu zachowuje sie o wiele gorzej więc dostał muta na 90 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Jeśli mogę- proszę UBT przejrzeć demko z mapy poprzedającej facebook i opisać zachowanie strusia na tamtej mapie (zamiast facebooka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Może ja się wyrażę... Staje w obronie anonima, chłopak dobrze postąpił, strusiu prowokowal nas cały czas słowami "ez" aż w końcu przegial powiedział że mam bolca w dupie co jest smieszne i bez kultury. Anonim wiadomo spelnil w 100% swoje obowiązki i moim zdaniem mute słuszny.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Mapa; ba_jail_electric_revamp_f1 Strusiu: 26:15 - "ez" 26:20 - Jego życzeniem było; "W następnej rundzie CT mówi "Anonim to pała życiowa" 26:49 - kultura 30:15 - obraza Anonima od "chujowego" i "gówna" 32:04 - "Leczy się. To jest pała życiowa" jb_facebook Strusiu: 3:59 - "łatwo" "ez" 9:40 - Tak jak było. Strusiu powiedział, że Kostek ma bolca w dupie. Może i strusiu przeprosił, lecz te przeprosiny są chyba do ściany. Mute jak najbardziej się należał. Zachowanie na tamtej mapie wskazuję że powinien już dostać wcześniej. Skarga do odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi