PiKe Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Typ Grafiki: banner na forum (profil) Tematyka: kreskówki (ed,edd i eddy, tom i jerry, atomówki, klan na drzewie, scoobydoo, chojrak tchórzliwy pies, dom zmyślonych przyjaciół pani foster, johny bravo, flinstonowie, smerfy, simsonowie, pora na przygodę, laboratorium dextera, wyspa totalnej porazki 1 sezon, garfield, odlotowe agentki) Wymiary: pod forum idk, wy sie tam znacie jak będzie fajnie pasować Kolorystyka: wszystkie możliwe ale preferuje żeby nie było to zbyt ciemne gdybym chciał w przyszłości mieć jakiś szary avatar Napis/y: w prawym dolnym rogu jakoś przejrzyście "tak zostałem wychowany", nie musi być to duży i oczo*eby napis, może być jakaś fajna fikuśna czcionka, pokombinujcie Inne uwagi: chciałbym aby była to sklejka zdjęć/postaci z wszystkich kreskówek wymienionych wyżej, ponakładane zdjęcia na siebie w różnym stylu, tzn mogą być po skosie, ucięte po bokach baneru etc @ raveN @ EDR @ Kellow 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Proszę, nie chciałem zabardzo kombinować iż uważam że same postacie udoskonalają tło. Imgur:https://imgur.com/gallery/BsmLBs1 EDIT! : Tak, wykorzystałem tu wszystkie postacie z bajek o które prosiles. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Kellow 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @ Kellowa po co to "pike" ? i napis mial byc "tak zostałem wychowany" a nie "na tym się wychowałem..." zrobię przymiarkę jak poprawisz ale czekam też na inne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 9 godzin temu, PiKe napisał: @ Kellowa po co to "pike" ? i napis mial byc "tak zostałem wychowany" a nie "na tym się wychowałem..." zrobię przymiarkę jak poprawisz ale czekam też na inne prace Dodałem napis dlatego, iż było by pusto w niektórych miejscach. Ty zleciłes więc postaram się poprawić 🙈 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Wersja Zedytowana: https://imgur.com/gallery/dFzNuPe OD RAZU MÓWIE ŻE TO SĄ WYMIARY NA CALE TLO CZYLI POKAZE SIE CZESC OD RAZU A CZESC TRZEBA BEDZIE OTWORZYC POPRZEZ KLIKNIECIE NA BANNER. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) @ Kellowznowu zle napis... 3 raz zrób dobrze bo zaczynam uważać, że czytać nie umiesz 🙄 + wez jakos inaczej ten napis zrob, inna czcionka i kolorystyka Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez PiKe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 odświeżam działaj ktoś, macie w końcu "sensowna tematykę"... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Dobra masz tu Mów jak chcesz coś zmienić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2019 @ 64x64_ROBERTa przeczytales wogole czego oczekuję? Zupełnie nie tego co zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 jeżeli któryś z pędzli albo ambitnych osób potrafi zrobić więcej niż wrzucić tło z csa albo dziewczynę z grafiki i dodać napis to się wykażcie odświeżam ostatni raz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Spoiler sorki, że tak długo, nie miałem chęci do tego typu zlecenia, ale miałem chwilę wolnego... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Tym razem umiem czytac https://imgur.com/gallery/JIFCZL9 (Zmianki? PV steam lub wiad. na forum :p) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi