Skocz do zawartości

[Wykonane] banner

Udostępnij

PiKe

Rekomendowane odpowiedzi

Typ Grafiki: banner na forum (profil)
Tematyka: kreskówki (ed,edd i eddy, tom i jerry, atomówki, klan na drzewie, scoobydoo, chojrak tchórzliwy pies, dom zmyślonych przyjaciół pani foster, johny bravo, flinstonowie, smerfy, simsonowie, pora na przygodę, laboratorium dextera, wyspa totalnej porazki 1 sezon, garfield, odlotowe agentki)
Wymiary: pod forum idk, wy sie tam znacie jak będzie fajnie pasować :peeposhrug:
Kolorystyka: wszystkie możliwe ale preferuje żeby nie było to zbyt ciemne gdybym chciał w przyszłości mieć jakiś szary avatar
Napis/y: w prawym dolnym rogu jakoś przejrzyście "tak zostałem wychowany", nie musi być to duży i oczo*eby napis, może być jakaś fajna fikuśna czcionka, pokombinujcie 
Inne uwagi: chciałbym aby była to sklejka zdjęć/postaci z wszystkich kreskówek wymienionych wyżej, ponakładane zdjęcia na siebie w różnym stylu, tzn mogą być po skosie, ucięte po bokach baneru etc

@ raveN

@ EDR

@ Kellow

• Lubię to! 2
  • WOW MEGA! 1

9 godzin temu, PiKe napisał:

@ Kellowa po co to "pike" ? i napis mial byc "tak zostałem wychowany" a nie "na tym się wychowałem..." :pepeL:

zrobię przymiarkę jak poprawisz ale czekam też na inne prace

Dodałem napis dlatego, iż było by pusto w niektórych miejscach. Ty zleciłes więc postaram się poprawić 🙈

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności