Teygo Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nick:Mateusz Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:chcę pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze, ponieważ nie ma adminów Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na Drv1 Jak długo gram w CS:GO?: 700h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wakacje codziennie po 2 godz Link GT:GameTrackers aktywność będe jeszcze poprawiał Znajomość SM:4/10 Link do profilu:Steam Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Przechodze Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 czlowieku spamisz gdzie tylko sie da. It' s time to stop. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Weź się ogarnij. Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 (edytowane) Chwile poczekaj i potem składaj podania nie. Edytowane 9 Sierpnia 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 -aktywność (staraj się minimum 30-60 min dziennie) NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Aktywność po 9-13 min? XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Z taką aktywnością? Sory 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi