Hemoglobina Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: Hemoglobina Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina ?: Chciałbym ogarnąć patologie na serwerze kiedy nie ma adminów. Doświadczenie: Byłem/Jestem adminem na: Jb, 1vs1#2, Mirage, 2 maps. I jeszcze G@. Jak długo gram w csa ?: około 1900 godz W których godzinach gram najczęścej na serwerze: W tygodniu gram po południu i wieczorem a sobota i niedziela to rano i wieczorem Link GTAktualny Stare Znajomość SM: 5/10 Identyfikator steam: STEAM_1:1:187662887 Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałeś regulamin serwera ?: Tak P.S Tak ogarnę 3 serwery ;). Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez Hemoglobina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Hehe, namówiłem cie xD. TAK <#<# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi