SK4N3R Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 (edytowane) Propozycja 1: ukrycie w dziale serwera tematów przenoszonych do kosza, archiwum itp Treść: informacja o tematach przenoszonych do kosza, archiwum wygląda po prostu... nieestetycznie.... zaśmieca tylko forum. nie można tego zmienić? @ Avgariat Druga sprawa: moderatorzy mogliby przenosić, usuwać tematy, które leżą już od X czasu w działach serwerów Edytowane 8 Sierpnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1. pytałem niedawno o to jednego z zielonych i dostałem informację, że nie da się tego ukryć jakby udało się to zmienić to by było gicik 2. Według mnie tematy, które leżą w dziale serwera są historią dla graczy i rang wyższych. Niektóre rzeczy mogą się kiedyś przydać gdy ktoś chciałby coś sprawdzić, sam z tego korzystam tutaj jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zdecydowanie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 look 2maps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Avgariat Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2019 1. Usunąłem tworzenie linków przy przenoszeniu do kosza/archiwum. 2. Nie Sprawa została wyjaśniona. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi