Dixit1337 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick:Dixit Nick oskarżonego:Sadystka Opis sytuacji:Zrobiła fk na mnie za to ,że biłem secreta chodź to nie ja Serwer:Jailbreak Dowody:Mapa : Jb_Facebook godzina: 18:40 -18:45 cuś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Ehh, za jednego fk nic nie ma xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raperzafryki Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Zabiła również mnie na freedayu jak skakałem... też jest demko i to na tej samej mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1 minutę temu, raperzafryki napisał: Zabiła również mnie na freedayu jak skakałem... też jest demko i to na tej samej mapie Ale ty FD nie miałeś XDDD Co do skargi to 1fk nic nie daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Po pierwsze Za jednego fk nie powinieneś pisać skargi. Po drugie nie byłeś oznaczony kolorem zielonym wiec miałam prawo cie zabić bo skąd mogłam wiedzieć ze masz FD XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi