Dixit1337 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nick: Dixit Wiek:13 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ, jest dużo graczy co łamią regulamin iż, że jest 5 adminów(chyba) to i tak mało co widzę więc chciałbym pomóc. Doświadczenie w adminowaniu: Będzie to mój pierwszy raz ,jeśli go dostane ale myślę, że to nie problem. Jak długo gram w CS:GO?: Coś około 4lat (wcześniej na koncie brata) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 11:30-22:00 (lubię sobie pospać) Link GT: https://www.gametracker.com/player/%5BZUZA%5D%20Dixit™/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 3,5/10 (znam komendy lecz potrzebowałbym bym troche pomocy) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/dixitscamerxd/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Jeszcze Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, wielokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Wiek sori Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 mimo ze to tylko dr to i tak NA NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Na tak chłop ogarnięty a patrząc na ilość aktywnych adminów to by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 -wiek -mutacja NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 okres próbny max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 -wiek Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2019 13 lat to trochę za mało nawet jeżeli to jest dr. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi