raven Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Zamiana mapy jb_hostile2_default na jej nowszą wersję.Treść: Jak wiadomo JailBreak potrzebuje nowości, stare mapy większości graczy się już dawno znudziły. Proponuję więc, aby zamienić obecną na serwerzę mapę jb_hostile2_default na jej nowszą wersję jb_hostile3fix_default_2, którą okazję miałem oglądać na innym serwerze i posiada ona więcej oraz bardziej ciekawe atrakcje, niż jej poprzedniczka, która obecnie jest na serwerze. Proponuję też, aby dodać te mapy z propozycji map na serwer, ponieważ tak jak mówię, duży % graczy jest znudzony rozgrywką na starych mapach w kółko. Link do nowej mapy: https://gamebanana.com/maps/182276 Edit. Dodam tylko, że na mapie obecnej na serwerze da się wywalić serwer za pomocą jednej z atrakcji, co niektórym graczom dotychczas się udało, a z tego co mi się wydaję to na nowej wersji mapy nie da się już tego zrobić :v Edytowane 19 Stycznia 2019 przez raveN Dodaje szczegol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 No pewnie Jetsem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Albo nie usuwac tej starej i dodac ta nowa. Ale i tak jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoDeR Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Samo dodawanie nowym map nie pomoże. Trzeba też stare usuwać> na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 tu bylo napisac o tym , na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zdecydowanie na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi