Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga

Udostępnij

SSver

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nakazuje się TT bronić terenu TT, czyli zabijać wszystkich CT wchodzących na teren TT. Jeśli TT nie chce tego robić, musi dać się zabić a nie przedłużać.

jeśli nie chciałeś być w TT to trzeba było dać się zabić jakiemuś CT. wpisywanie killa to utrudnienie gry, elo benc.

EDIT:

Cytat

"To na jakiej podstawie dostałem 30 minut za coś czego niema w tratyfikatrorze "

rozumiem, że jak ktoś działa na niekorzyść serwera (przykład z JB- wywala serwa) to nie dostanie bana, bo nie ma tego w regulaminie? ;D 

@logo713x13.pngSSversą sytuacje, za które dostaje się bana, a które nie są określone w regulaminie, czy taryfikatorze ;) Trzeba być zdrowo myślącym :EZ:

Edytowane przez SK4N3R
  • Haha! 1

Godzinę temu, SK4N3R napisał:

1. Nakazuje się TT bronić terenu TT, czyli zabijać wszystkich CT wchodzących na teren TT. Jeśli TT nie chce tego robić, musi dać się zabić a nie przedłużać.

jeśli nie chciałeś być w TT to trzeba było dać się zabić jakiemuś CT. wpisywanie killa to utrudnienie gry, elo benc.

To na jakiej podstawie dostałem 30 minut za coś czego niema w tratyfikatrorze 

1

3 godziny temu, SSver napisał:

admin podczas okresu próbnego

to ze ma okres probny cos zmienia?

2 @ SK4N3Rpodsumowal dlaczego dostales bana

Spoiler

8. Zakaz utrudniania gry innym graczom.

3

2 godziny temu, SSver napisał:

Nie Tylko ja wpisywałem killa

Inni gracze tez tak robili i nie zostali ukarani 

2 godziny temu, Matysiak napisał:

Tutaj trzymam stronę ssvera. Nawet admin @ 7daysstak robi. Po prostu wpisuje sobie killa w konsoli jak jest w tt.

dowod, na demku nic nie bylo
4 polecam m@/h@ dodac pkt do regulaminu i taryfikatora zwiazanego z wpisywaniem kill/specjalnym wychodzeniem 

@ Michal645

@ SchMidT   

Odrzucona (niech m@ odrzuci/rozwiaze badz nie zgodzi sie ze mna, ja tylko zamkne)

• 7days zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności