SSver Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Nick: SSver Nick oskarżonego: dom3lelele Opis sytułacji: admin podczas okresu próbnego dał mi bana za coś czego niema w regulaminie czyli wpisanie kill w konsoli jak bylem tt Serwer: drv2 31 lipca godzina 23 Mapa: dr-forest final Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez SSver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) 1. Nakazuje się TT bronić terenu TT, czyli zabijać wszystkich CT wchodzących na teren TT. Jeśli TT nie chce tego robić, musi dać się zabić a nie przedłużać. jeśli nie chciałeś być w TT to trzeba było dać się zabić jakiemuś CT. wpisywanie killa to utrudnienie gry, elo benc. EDIT: Cytat "To na jakiej podstawie dostałem 30 minut za coś czego niema w tratyfikatrorze " rozumiem, że jak ktoś działa na niekorzyść serwera (przykład z JB- wywala serwa) to nie dostanie bana, bo nie ma tego w regulaminie? @SSversą sytuacje, za które dostaje się bana, a które nie są określone w regulaminie, czy taryfikatorze Trzeba być zdrowo myślącym Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Nie Tylko ja wpisywałem killa Inni gracze tez tak robili i nie zostali ukarani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Tutaj trzymam stronę ssvera. Nawet admin @ 7daysstak robi. Po prostu wpisuje sobie killa w konsoli jak jest w tt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Godzinę temu, SK4N3R napisał: 1. Nakazuje się TT bronić terenu TT, czyli zabijać wszystkich CT wchodzących na teren TT. Jeśli TT nie chce tego robić, musi dać się zabić a nie przedłużać. jeśli nie chciałeś być w TT to trzeba było dać się zabić jakiemuś CT. wpisywanie killa to utrudnienie gry, elo benc. To na jakiej podstawie dostałem 30 minut za coś czego niema w tratyfikatrorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 1 3 godziny temu, SSver napisał: admin podczas okresu próbnego to ze ma okres probny cos zmienia? 2 @ SK4N3Rpodsumowal dlaczego dostales bana Spoiler 8. Zakaz utrudniania gry innym graczom. 3 2 godziny temu, SSver napisał: Nie Tylko ja wpisywałem killa Inni gracze tez tak robili i nie zostali ukarani 2 godziny temu, Matysiak napisał: Tutaj trzymam stronę ssvera. Nawet admin @ 7daysstak robi. Po prostu wpisuje sobie killa w konsoli jak jest w tt. dowod, na demku nic nie bylo 4 polecam m@/h@ dodac pkt do regulaminu i taryfikatora zwiazanego z wpisywaniem kill/specjalnym wychodzeniem @ Michal645 @ SchMidT Odrzucona (niech m@ odrzuci/rozwiaze badz nie zgodzi sie ze mna, ja tylko zamkne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Na ten moment skargę odrzucam w niedalekiej przyszłości postaram się dodać punkt o celowym wychodzeniu z ct i jego taryfikatorem Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi