rafal120172 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Nick: rafal120172 Nick admina: nie wiem jak to sprawdzić wiem że w tym momencie był tam SkunoInator ale nie oskarżam bo nie wiemDługość bana: permanentny Data i godzina:18.01.2019 godz. ok 18:15Powód bana: nie wiem pisało tylko że mam 4 godziny na wstawienie screenów na arenaskilla.pl (czy coś w tym stylu. nie paiętam dokładnie)Mapa: Mirage a tych screenów też nie moge znaleźć . bynajmniej nie ma ich tam gdzie powinny być mój pierwszy admin w życiu i ban 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zresetuj router/modem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 nie pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 18 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Podaj wycinek z konsoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 możę być screen czy musze przepisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 jest szansa na jakieś UB czy nie ma bo bym se pograł w CSka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Spróbuj teraz wejść na serwer oraz daj znać czy możesz. Przeniosłem wszystkie bany z wczoraj na sid. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 nadal nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 właśnie obejrzałem demko z wtedy i wiem tyle że zbanował mnie skunoinator ale nie wiem za co a jak oglądałem dalej to widze że noissy_? ma wh więc moze skunoinator sie pomylił czy coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Zawsze są szanse, że mógł sie pomylić. Oszczędzę Ci kolejnego warna ,ale musisz przestać wypowiadać się we wszystkich tematach, w których nic nie możesz zdziałać i robisz niepotrzebny spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 no spoko ale mógłby to teraz odwołać czy coś bo bym chciał pograć. a tak w ogóle to ja nie wiedziałęm ze admin może zbanować drugiego admina. myslałem ze admina się nie da zbanowac czekam już cały dzień. byłbym wdzięczny jeśli ktos by cos zrobil. nawet obejrzał demko i ocenił dostane w końcu UB czy mam zapomnieć o tym serwerze? dzięki za olanie mojego niesłusznego bana Łącze 4 posty w jeden, bo robi się lekki spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 wejdź na jakikolwiek serwer lub sam go zacznij hostować, wpisz status w konsoli, znajdź swój nick i wyślij cała linijkę lub screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 CSXGUARD zablokował "zaginione" screeny i tyle. Rzeczywisty SID masz inny, bo jesteś nonsteamem. @ Yamakashi albo czarnuch jaki, decydujcie ale osobiście bym zostawił bana. Jeszcze ostrzeżenie dla admina banującego za prawdopodobny brak konsultacji z rangą wyższą przy banowaniu innego admina. haja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 a dlaczego bana byś zostawił bo nie rozumiem? przecież nic nie miałem i co to jest CSXGUARD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Bo nie masz screenów, które powinieneś mieć. CSXGUARD to dodatek, który jest dołączony do Twojego cs'a, którego pobrałeś z cssetti (100%, nawet nie dyskutuj, że nie). Blokuje (a przynajmniej stara się) on komendy, które wymusza na Tobie serwer (widać na screenie statusu, na samej górze blokuje on wymuszenie poprawnego interpu), w tym screeny. https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10728&download=hltv-1901181807-de_mirage_css-1827.zip <- jakiś admin (najlepiej ten, co perma wlepił) mógłby obejrzeć demo najwyżej i je rozpisać. BTW. Nie rozbijaj tak postów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 21 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 nie wiem skąd pobrałem bo już nie pamiętam możliwe że stamtąd. usunąłem jakieś 3 pliki o tej nazwie z cs ale nie wiem czy to pomoże bo sie nie znam. A jak demko wykaże że nie mam nic to dostane UB czy nie ma szans na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 21 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 @ SkunoInator ma 24h na rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 @ Yamakashi 24 godziny już mineły a skuna nie ma od piątku na forum. to co teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkunoInator Opublikowano 23 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Witam, nastąpiła pomyłka wtedy, ale gracz dostał od razu UB, nie wiem dlaczego Rafał nie mógł wchodzić na serwer pomyliły mi się przyciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 nadal nie moge już tamtego cs z setti odinstalowałem i zainstalowalem nowego i nadal nie moge wejść. nadal pisze że mam bana @ YamakashiTo dostane UB? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 A ja już tydzień czekam na UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 7 minut temu, rafal120172 napisał: A ja już tydzień czekam na UB Spróbuj teraz wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal120172 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 nadal nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 26 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Ręcznie odbanowałem wszystkich z pliku banned.cfg, już powinieneś móc wejść na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi