Skocz do zawartości

[Rozwiązane] odwołanie od bana

Udostępnij

rafal120172

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: rafal120172 
Nick admina: nie wiem jak to sprawdzić wiem że w tym momencie był tam SkunoInator ale nie oskarżam bo nie wiem

Długość bana: permanentny
Data i godzina:18.01.2019 godz. ok 18:15

Powód bana: nie wiem pisało tylko że mam 4 godziny na wstawienie screenów na arenaskilla.pl (czy coś w tym stylu. nie paiętam dokładnie)
Mapa: Mirage

a tych screenów też nie moge znaleźć . bynajmniej nie ma ich tam gdzie powinny być
mój pierwszy admin w życiu i ban 

• Smutne. 1

no spoko ale mógłby to teraz odwołać czy coś bo bym chciał pograć. a tak w ogóle to ja nie wiedziałęm ze admin może zbanować drugiego admina. myslałem ze admina się nie da zbanowac

czekam już cały dzień. byłbym wdzięczny jeśli ktos by cos zrobil. nawet obejrzał demko i ocenił

dostane w końcu UB czy mam zapomnieć o tym serwerze?

dzięki za olanie mojego niesłusznego bana :(

Łącze 4 posty w jeden, bo robi się lekki spam.

CSXGUARD zablokował "zaginione" screeny i tyle.

Rzeczywisty SID masz inny, bo jesteś nonsteamem. 

@ Yamakashi albo czarnuch jaki, decydujcie ale osobiście bym zostawił bana. Jeszcze ostrzeżenie dla admina banującego za prawdopodobny brak konsultacji z rangą wyższą przy banowaniu innego admina. 

haja

• Lubię to! 1

Bo nie masz screenów, które powinieneś mieć. CSXGUARD to dodatek, który jest dołączony do Twojego cs'a, którego pobrałeś z cssetti (100%, nawet nie dyskutuj, że nie). Blokuje (a przynajmniej stara się) on komendy, które wymusza na Tobie serwer (widać na screenie statusu, na samej górze blokuje on wymuszenie poprawnego interpu), w tym screeny.

https://liveserver.pl/hltv.php?server_id=10728&amp;download=hltv-1901181807-de_mirage_css-1827.zip <- jakiś admin (najlepiej ten, co perma wlepił) mógłby obejrzeć demo najwyżej i je rozpisać. 

BTW. Nie rozbijaj tak postów.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności