Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze): Dawon123 key-drop.pl Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę): Matysiak Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Sytuacja wydarzyła się na mapie jb_nm_kistroll_b1b. Według regulaminu z sekcji "Zasady Więźnia" pkt. 4 , a brzmi one tak ,, . Więzień nie może prosić o wykonanie życzenia typu: Zaśpiewaj X godzinną piosenkę, odrób osobie X pracę domową itp."). nie muszę wypowiadać na życzeniu zdań typu ,, Jestem na strzała trzydzieści razy " bądź ,, Matysiak jest lepszy , trzydzieści razy ". ( tak jakby patrzeć to podchodzi pod wyzwiska ) Sądzę iż ct ban nadany dla mnie jest bezpodstawny. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): JailBreak Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): demko z jb_nm_kistroll_b1b Edytowane 30 Lipca 2019 przez Dawon123 -†- Key-Drop.pl Dodałem zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) Hmm, wypunktuję to. Mówię życzenie abyś mówi coś przed każdym poleceniem a ty prosisz o zmianę życzenia Mówię abyś teraz coś powiedział typu "25 razy Matysiak jest lepszy" mówisz że się nie zgadzasz bo jest to według ciebie obraźliwe. Nie miałeś już zmian życzenia, choć 4 razy prosiłeś o zmianę a ja byłem uległy. Z @ Anonimstwierdziliśmy, że nie dość że przedłużasz, nie zaproponowałeś innego życzenia co jest zapisane w regulaminie. Jak cie takie coś może obrażać, jeśli "Jestem na liścia" to według ciebie jest obraza, to Anon powinien dostać chyba permamuta bo zawsze do siebie mówimy "O ty jednostrzałowcu, na liścia jesteś i tyle." XD. A przypomnę ci tylko, jak ty do ludzi mówisz a potem płaczesz o to że masz muta. Matysiak jest lepszy, ale od kogo? Po prostu takie słowo Podsumowując, prosiłeś 6 razy o zmianie życzenia aż w końcu dostałeś ctbana, choć i tak dałem ci krócej bo Anonim był za tym żeby go troszkę zwiększyć. Twoje ego poczuło się obrażone za wyzwiska, które nawet nimi nie są xD. Sam walisz gorsze teksty. Po prostu mnie nie lubisz i chcesz załatwić mi dengu, ale sorry nie jest to takie łatwe xD. Runda 1:6 dla terrorystów jak coś, ułatwię robotę UBT xD. Edytowane 30 Lipca 2019 przez Matysiak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Potwierdzam słowa Matysiaka i moim zdaniem ,,Matysiak jest lepszy" nie jest obraźliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawon123 -†- Key-Drop.pl Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Chciałbym dodać : http://prntscr.com/om3v2b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 (edytowane) @Dawon123 -†- Key-Drop.plżyczenie Matysiaka było do wykonania i nie obrażało nikogo. (chodzi mi o mówienie przed każdym poleceniem słów "jestem na liścia") = CT ban słuszny (jak niewykonywanie życzenia to nieogarnianie regulaminu) @ Matysiakjak admin (czy też zwykły gracz) może nakazać mówić komuś przed każdym poleceniem "jestem petem"? życzenie ma negatywny wydźwięk i nie tworzy dobrej atmosfery na serwerze. Kolejna sprawa- powtarzanie 25 razy zwrotu "jestem na liścia", "Matysiak jest lepszy" i tym podobne M O G Ł O zostać uznane za przedłużanie rundy. Życzenie trwało cztery minuty... gracze zaczęli się niecierpliwić. Punkt 4 z zasad więźnia z regulaminu JB jasno wskazuje, że nie można zbędnie przedłużać rundy. Nie będziemy wypisywać do regulaminu każdego przypadku przedłużania. Proszę Cię @ Matysiak o rozsądniejszy wybór życzenia następnym razem. [POUCZENIE] Edytowane 30 Lipca 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi