*Fury* Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Nieeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie widziałem cię ani razu na serwerze no chyba że masz inny nick. A i twoje podanie nie przekonuje mnie. Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 10 godzin temu, matigothic napisał: Jezeli dla ciebie admin to zabawa, to nie wydajesz sie dobrym kandydatem na admina xd +1 dla cb kolego. Też jestem na nie ponieważ twój wiek a zarazem nie wiadomo na jaki server składasz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaki Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 14 godzin temu, SebaSajujanin napisał: Ani razu nie widziałem cie na serwerze chyba ze masz inny nick Na nie Btw fajny link do steam Kolega nawet nie napisał na jaki server a ty już piszesz że go nie widziałeś.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 47 minut temu, Czaki napisał: Kolega nawet nie napisał na jaki server a ty już piszesz że go nie widziałeś.. na gt jest jasno powiedziane, że składa on na dany serwer w tym przypadku HNS, po 2, składa w dziale podań HNS, więc łebek tam @ raveNalbo ktoś złączcie pls dzk dzk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Na nie. Jeśli dla Ciebie takowe podanie jest dla zabawy, więc obstawiam, że będziesz się bawić komendami po czym, stracisz admina. Nie potrzebujemy takowej osoby na tak tak ważnym stanowisku. Obecna kadra adminów jest mała, ale sobie radzimy na serwerze, więc moim zdaniem podanie te nadaje się na zamknięcie. - Wiek - Znajomość SM (ponoć masz duże doświadczenie przez 800h) - Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzPlayer Opublikowano 30 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 3 godziny temu, Czaki napisał: Kolega nawet nie napisał na jaki server a ty już piszesz że go nie widziałeś.. Na server hns nie widac w podaniach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GerN Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Jestem na tak! Kiedyś to były czasy... 5 adminów w tym ty... Chciałbym abyś nim pozostał, gdyż Jesteś ogarnięty (tylko troche mikro przeszkadza), Głos masz Bardzo niski co dodaje ci wieku! Powodzonka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 @ DOMINOczm to tu jeszcze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Nie Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez SkosnyFabian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Nie ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Idź Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Na tak stary kumplu @OrosPLkiedyś to się grało z raw zipem i kozakiem Jesteś bardzo ogarnięty a ludzie cie poprostu nie znają Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi