winny Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nick: winny nick admina: anonim mapa: jb_cloudsd_final5 czas: ok 22:40 dlugosc bana: 30minut Opis: Dostałem tak w sumie nie mam pojęcia za co bo nic zlego nie powiedzialem, a anonim dal tego muta bo mnie nie lubi. Nie chodzi mi o te 30 minut tylko o to zeby nie mial admina bo to juz nie pierwszy raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 3 minuty temu, winny napisał: dlugosc bana: 30minut 3 minuty temu, winny napisał: dal tego muta Mozna i tak @ Anonim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 czepiasz sie szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonim Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 winny powiedział do mnie wąsacz i to nie pierwszy raz (nie chodzi tylko o tą grę ) a ja nie znoszę tego przezwiska to dostał mute za obraze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Jak cie to wkurza jak masz na swoich zdjeciach nieogolony koper to myslalem ze sie chwalisz swoim osiągnieciem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkosnyFabian Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Potwierdzam i Wąsacz to chyba nie wyzywisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winny Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Nigdy nie mowiles ze cie to wkurza tak samo teraz ani slowa nie powiedziales i mi muta dałaś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 No ja to tak średnio bym powiedział że mute za takie coś @ Michu @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Anonim jeżeli Ci przeszkadza takie przezwisko, to powiedz to danej osobie w tym przypadku winnemu. Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi