Koncu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Nick: Koncu Imię: Patryk Wiek: 14 [w lutym 15] Doświadczenie w moderowaniu: Jeżeli chodzi o morderatora to nigdy nigdzie nie posiadałem, ale jako j@ serwera jest tam dużo rzeczy moderacyjnych, więc myślę, że szybko bym ogarnął moderowanie całym forum. Ile czasu poświęcam forum dziennie: 2-6h Coś o sobie: Mam na imię Patryk, pochodzę z woj. Lubelskiego, dokładniej z Kraśnika. Moją pasją jest piłka nożna jak i marzeniem w przyszłości. Moim drugim życiem jest arena i poświęcam jej dużo czasu jak i wkładam w nią dużo serca. Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Wiele adminów na różnych serwerach, pomoc przy kilku serwerach (np. FS) oraz aktualnie prowadzę funkcję Major Admina Serwera oraz kiedyś redaktor. Kontakt: Steam, forum, ts3 Edytowane 18 Stycznia 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) No niestety @ Koncu, ale z obecnych kandydatów, najmnjej Cię widzę w tej roli. Na NIE. A poza tym jakbym tak sobie przyszedl i nie wiedział nic o tobie to podanie też by jajec nie urwało. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez tos1ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Sądzę tak jak @ tos1ek , podanie bardzo streszczone/ogólnikowe. Aktualnie jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 W roli moderatora widzę inną osobę, która ma większe predyspozycje do pełnienia tej funkcji. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Sorki koncu, ale na Moderatora Ci jeszcze brakuje Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi