rajek1908 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Propozycja to: zmiana odrzucania podań graczy którzy mieli vaca i są na to dowody. Nowa rzecz kupienie prime a nie wbjianie go na 21 lvl Treść: Dzień dobry areno przychodzę z propozycją taką żeby Ci co mieli vaca nie mogą składać podań na to żeby mogli składać podania tylko że z kupionym primem wiem że miałem vaca i piszę taka propozycje ale nie o to chodzi ze chce złożyć podanie tylko według mnie to jest bezsensu napewno jest ktoś z adminów taki który miał już vaca a jest adminem u nas na arenie więc piszę taką o to propozycje sorry ze tak dziwnie to napisałem i wgl a nie wiedziałem jak to opisać w słowa @raveN edytuj cos jak chcesz 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nic a nic nie rozumiem. Jak udowodnisz, czy ktoś kupił prime, czy wbił go 21 lvl-em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Po prostu zobaczyć profil csgo który ma lvl i czy ma odznakę 2019 lub innego roku lub odznakę lojalności csgo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 co 1. Kupisz prime to nie dostajesz odznaki. 2. Nie da się odróżnić 21lvl od kupionego prime. 3. Sama propka dziwna Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 4 minuty temu, Mikrus napisał: co 1. Kupisz prime to nie dostajesz odznaki. 2. Nie da się odróżnić 21lvl od kupionego prime. 3. Sama propka dziwna Nie Da się jak masz nie masz 21 lvl a Masz prime to znaczy że jest kupiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dla mnie bezsens ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Prime czy bez prime'a vac to vac. Jak dla mnie osoby z VacBanami nie powinny pełnić roli adminów XD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jedna z najgorszych propozycji w historii, NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Po co to komu jeżeli dostałeś vaca to nie będziesz dobrym przykładem dla graczy NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Dobra beka z tego @ Secret_Service @ Shary@raven close pliss xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi