raven Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nick: raveN Nick oskarżonego: USS PUq Opis sytuacji: 2 bany za cheaty, jeden na 6 godzin, drugi na 5 minut (w dodatku osoba zbanowana na 5 minut za cheaty to inny Admin z tego serwera, niejaki raianJESUS). Ban na tydzień za "Wyzywasz/Kultura", gdzie gracz ten nie miał żadnej kary przed tym banem. Nieznajomość taryfikatora i regulaminu Admina na to wygląda. Serwer: Surf Tier Dowody: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=598&advType=admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Bawienie się adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raian Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Ban na 5 min był na mnie całkiem przypadkiem,nie żywię urazy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 NeToX7 dostał perma, a raian jest jednym z adminów więc mam nadzieje że to był przypadek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Nic dodać się nie da @ SchMidTczekamy na ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil6231 Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Na raianie ban przez przypadek, nie pamiętam jaka była sytuacja z "Netoxem". A ten ban na tydzień był dlatego ponieważ z tego co pamiętam napisałem temu Panu że mikrofon +16 to od razu zaczął mnie wyzywać i uznałem że się nie poprawi po mute/gag'u, miałem mu dać na godzinę ale mi się źle zaznaczyło niestety i dostał na tydzień. Edytowane 17 Lipca 2019 przez kamil6231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 17 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Jeszcze jedna sytuacja z bawieniem się z kolegami w sb niezależnie czy to mut gag czy ban skończy się degradacja. Skarga została przyjęta. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi