Grisza Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Propozycja: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: 1. De_Dust 2 - Resp na CT spawnie dla CT, 2 osoby respią się w tym samym miejscu (jest to jedyne miejsce, które nie wiem czy nie zostało już poprawione). De_Dust 2 - Resp na skrzynce przed drzwiami na B, również często zdarza się, że jest to podwójny resp co jak w powyższym przypadku powoduje blokadę obu zawodników. De_Dust 2 - Resp na standard plancie na B, j.w. De_Dust 2 - Często 1 a nawet 2 graczy TT respi się na A, gdy reszta wraz z paką jest na B. De_Cbble - Resp z bombą na trumnach na site'cie A. Gdy zrespimy się na samej górze trumien, nie da się podłożyć paki, trzeba zejść niżej, wiąże się to z tym, że niezależnie z której strony zejdziemy, możemy zostać zabici. De_Nuke - Resp blisko T spawna w przypadku odbicia na B jest nieco bez sensu, gracz dobiega w okolice bombside'u B w momencie gdy akcja jest już w połowie. 2. Plugin Kick - działa zupełnie nie tak jak powinien działać, po zmianie mapy, należy wybrać jedną z opcji żeby nie zostać kickniętym, czasu na to jest nie wiele często, można nie zdążyć tego kliknąć. Co więcej, czasem kickuje od razu po zmianie mapy, nawet bez pojawienia się wyboru. A gdy gracz przyjdzie w trakcie rozgrywki i po pierwszej rundzie pójdzie AFK do końca mapy, to nie zostanie w ogóle kicknięty, chyba, że akurat jest admin. Często psuje to rozgrywkę, gdyż odbijanie 4v5 w CT jest stosunkowo skomplikowane. 3. O tyle o ile uważam, że powyższe rzeczy są bardzo ważne o tyle to jest tylko luźną sugestią: Fajnie by było, żeby przy losowaniu mapy nie dało się wybrać 2/3 ostatnio granych map, gdyż często gra się tę samą mapę co chwila. Ponadto uważam, że mapy de_dust oraz de_aztec pomimo fajnych respów nie przyjęły się, nigdy jeszcze nie dograłem ich do końca bo zawsze leci rtv. To tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 No propozycja na + Tylko nikt nie ma jak tego zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak.l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Propozycja na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 , skoro takie rzeczy się dzieją to poprawienie jest aż nadto wskazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 2. System kick działa dobrze , ale właśnie czasami się zdarza taka sytuacja, że kicka za afk od razu po rozpoczęciu nowej mapy i nie ma czegoś takiego, że jak ktoś wejdzie w trakcie mapy to go nie kicka, bo to działa przez całą mapę. Jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Respy powinny już działać A afk kicker nwm, zmieniłem teraz na 15s, zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Wszystko będzie fajnie! jestem zdecydowanie na tak !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi