SK4N3R Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Propozycja: zmiana punktu 3.7 w zasadach więźnia 3. Więzień może zostać zabity za: 3.7. Wyjście lub próbę wyjścia z celi (np. secretem) przed otwarciem się cel UWAGA: pod uwagę brane są tylko te przejścia (secrety), które umożliwiają zdobycie broni przez więźnia lub ucieczkę z ogółu cel. wcześniejsza propozycja wymaga poprawki, gdyż tak naprawdę nic nie wniosła do regulaminu wszystko tłumaczyłem tutaj: w skrócie chodzi o to, aby nie zabijać osób, które biją secreta, z którego nie ma żadnego pożytku mam nadzieję, że i tu wypowiecie się pozytywnie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem również ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 A po coto komu? Secret to secret, a ct fajurki dostanie. A teraz na poważnie, jestem za wprowadzeniem tej propki, gdyż po co ktoś ma dostać kulkę w głowę, gdy biję przejście, przez którę nie ucieknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 No nie jestem pewny, na niektórych (a może jednej) mapach np. cloudsy: po rozbiciu przejścia można dostać się do celi z której uciec można z palcem w wiadomo czym. Lecz w sumie to w końcu cloudsy- tutaj i tak prędzej czy pózniej uciekniesz. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 skoro ten secret nie daje zadnych korzysci, to po co go w ogole rozbijac? na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Teraz, se7en' napisał: skoro ten secret nie daje zadnych korzysci, to po co go w ogole rozbijac? na nie co sie stalo skoro secret nie daje zadnych korzysci, to po co go w ogole rozbijac? na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 No nie bede sie klocil drugi raz, bo i tak przejdzie. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 19 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi