Nikt Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: wprowadzenie zmiany w klasie Rebeliant jak nożownik ma teraz 67% na natychmiastowe zabicie z kosy to prawie grać się nie da na niego i myślę że klasa Rebeliant powinna odzyskać skok co mu zabrano kiedyś.Tymbardziej że te jego 67% to jest 1/1 na natychmiastowe zabicie z kosy. Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: wprowadzenie zmiany w klasie Palladyn jak nożownik dostał 67% na natychmiastowe zabicie z kosy to grać się na niego nie da jak ktoś ma klasę pallady. więc myślę że klasa Palladyn mogła by mieć 9/13 z P250. Albo danie dla nożownika 50% na natychmiastowe zabicie z kosy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem na nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Godzinę temu, Dank napisał: Jestem na nie! @ Dankta klasa nie ma 67% na natychmiastowe zabicie z kosy a ona zabija jak by miała 1/1 z kosy.więc nie dostała nerfa.A nawet jak dostała nerfa to i tak jest za mocna. . Edytowane 9 Lipca 2019 przez ENAPOKAZツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Oddaje pełną racje @ ENAPOKAZツ. Przykład gram na serwerze mam 380 hp jestem 1 vs 1 z osobą ,która ma nożownika co się dzieje jestem zabijany na jedna uderzenie z noża. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orbit25 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 jestem na tak! klasa nożownik jest zbyt o.p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Godzinę temu, Matysiak napisał: Nie jak byś tu grał to byś zmienił zdanie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jak najbardziej jestem za ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 3 godziny temu, ENAPOKAZツ napisał: Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: wprowadzenie zmiany w klasie Rebeliant jak nożownik ma teraz 67% na natychmiastowe zabicie z kosy to prawie grać się nie da na niego i myślę że klasa Rebeliant powinna odzyskać skok co mu zabrano kiedyś.Tymbardziej że te jego 67% to jest 1/1 na natychmiastowe zabicie z kosy. Propozycja to: modyfikacja istniejącej rzeczy Treść: wprowadzenie zmiany w klasie Palladyn jak nożownik dostał 67% na natychmiastowe zabicie z kosy to grać się na niego nie da jak ktoś ma klasę pallady. więc myślę że klasa Palladyn mogła by mieć 9/13 z P250. Albo danie dla nożownika 50% na natychmiastowe zabicie z kosy. albo zrobić by nożownik miał 1/4 z kosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem za!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 (edytowane) Tak Edytowane 9 Lipca 2019 przez Naturale指事 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Kiedyś w nożowniku było 90 ale jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nożownik może zostać ale rebeliant bez tego 1 skoku jest słaba więc każdy kupuje nożownika, przykład top serwera to same nożowniki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Jak to 9/13 ? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 10 godzin temu, Yamakashi napisał: Jak to 9/13 ? XD 9/13 na natychmiastowe zabicie zp250 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 (edytowane) Dobra do zamknięcia @ raveNalbo @ SchMidT. Edytowane 10 Lipca 2019 przez ENAPOKAZツ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 10 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi