Monte Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nick: Monte Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem moderatorem na sporym serwerze timspika Doświadczenie w adminowaniu: Około 1,5 lub 2 lata Mikrofon:(Tak/Nie) Yes Steam: https://steamcommunity.com/id/upsidegold/home/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 8 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Ani razu nie widziałem Ciebie na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Jestem na NIE ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRZYSPL Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie powód @ Yamakashi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BandzioR. Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na tak! +fajny chlopaczek +bekowy + useles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Na nie. ;\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 NIE!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tyle mi starczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 9 Lipca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi