NTM Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 (edytowane) Nick: NTMImię: SzymonWiek: 16 (ukończone) Doświadczenie w moderowaniu: Jakiś czas temu pracowałem na silniku MyBB i dosyć dobrze opanowałem go. Z obecnym silnikiem, na którym jest postawione forum nie miałem do czynienia.Ile czasu poświęcam forum dziennie: Ostatnio bardzo dużo czasu poświęcam na forum, spędzam koło 5/6 godzin dziennie.Coś o sobie: Nazywam się Szymon, mam 16 lat i pochodzę z Wielkopolski. Interesuję się Sportem oraz motoryzacją. Jestem w trakcie zdawania prawa jazdy na kategorie A1. Co do sportu to jest on częścią mojego życia, od 6 lat gram w piłkę nożną. Jestem osobą miłą, pomocną i sympatyczną Od września będę kontynuował naukę w LO (Klasa Policyjna) Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Od półtora roku pilnuje porządku na serwerach AS. Od stycznia jestem w ACT. Kilka dni temu dostałem szansę jako M@, za co bardzo dziękuję @ xBonio i chciałbym dostać kolejną jako początkujący moderator.Kontakt: STEAM, FORUM Edytowane 7 Lipca 2019 przez NTM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Najmniej Cię widzę z obecnych kandydatów, bo jeszcze nie tak dawno "czarni" Ci nawet nie chcieli ACT dać. xD Ale jestem na tak, bądźmy dobrej myśli, coś tam chłopak ogarnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak 1 Sygnaturę wstaw w ustawieniach konta, które znajdziesz po rozwinięciu strzałki w prawym górnym rogu forum obok Twojego nicku. Nie wstawiaj jej w poście, bo to nie ma sensu. Przez raven, 7 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 No ok. TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Sorry ale wątpię, że dasz rade jako m@, ACT i mod. Teraz wakacje dasz radę, ale w roku szkolnym już nie Niech Ci będzie ale ja przewiduje rezygnację albo dengu gdzieś do końca listopada początek grudnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 ooj Nie Wybacz , może wkrótce będzie nowy pobór 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi