Dragon Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nick: ★Dragon★ Admin: rajek1910#słodko Długość bana: Perm Data i godzina: 03.07.2019 / 19:40 Serwer: Only AWP+GoMod Powód bana: nie został podany przez admina Mapa: Nie wiem Link do Sourcebana: https://sourcebans.arenaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:194539554&advType=steamid&Submit Ps. Proszę obejrzeć demko przez osobę o randze wyższej niż gold 4. Jeżeli sprawa będzie na moją korzyść proszę o pouczenie albo odebranie funkcji admina rajkowi1910. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) Zrezygnował. Nie zabrało przywilei i trzeba było zaistnieć przed koleżkami, póki jeszcze go ma. Ja bym mu już nigdy nie dawał za takie coś admina, żenada. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Koncu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Jesteś walonym odpałem i bana nie dostaniesz i tak składam rezygnacje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Naucz się pisać, nie obrażać graczy i grać. Nawet sensownej przyczyny nie potrafisz wskazać. Jesteś rozpieszczonym dzieckiem, które uważa, że wszystko mu wolno. W necie umiesz być twardy co nie? Ciekawe jaki jesteś w prawdziwym świecie. Nawet nie odpisuj szkoda twojego i mojego czasu. Dorośnij to pogadamy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 @DragonSłuchaj, UB dostaniesz na 99% tylko jak @ Sharyto zobaczy. Przepraszamy z góry za zbędne problemy komplikacje i utrudnianie gry. Liczę że ktoś ci to wynagrodzi. Ja od siebie najwyżej mogę zaproponować 2k monet, więcej nie posiadam. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie no jest ok. Nie musisz nic dawać, jestem tylko wkurzony na to że dostałem już trzeciego bana na trzech różnych serwerach w jeden tydzień za nic. Pisanie tych odwołań jest naprawdę irytujące, tym bardziej że każdy serwer ma inny schemat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Jak tylko demko będzie dostępne sprawdze to 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shary Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Unban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi