antos Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nick: EDR Wiek: 14 3 najlepsze prace: 1. 2. 3. 2 linki do zleceń: 1. 2. Używany program: Adobe photoshop cc, W połowie nauki programu Adobe After Effects 2019 Doświadczenie w grafice: Ponad rok na poważnie, interesuje się grafiką od dwóch lat. Byłem grafikiem na tym forum, lecz musiałem zrezygnować. Teraz jestem w stanie dalej pełnić funkcję grafika. Coś o sobie: Od niedawna kombinuje nad sklejaniem grafik. Oglądam dużo poradników co pozwoliło mi uzyskać w miarę dobre doświadczenie w tej branży. Swoje pracę robię najczęściej przy spokojnym dobrym rapie, wtedy mam jakoś większe możliwości. Aktualnie uczę się wymyślać coraz lepsze projekty, które będę chciał publikować w swojej gablocie grafiki. Coś dla użytkowników którzy napiszą "Ale dopiero we wtorek Ci @ illusion666odrzucił " @ illusion666powiedział bym poczekał kilka dni i złożył podanko, bo jest to według niego za wczas, więc piszę podanko po kilku dniach od odrzucenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 (edytowane) Miałeś tam jakąś spinę, ale nie mam nic do Ciebie tylko następnym razem panuj troszkę nad sobą, bo w niektórych przypadkach to nie warto. Plusujesz tym, że potrafisz się przyznać do błędu. Można dać Ci szansę, TAK. Edytowane 30 Czerwca 2019 przez easyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Yes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Easyy podsumował Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Dałbym Ci kolejną szansę, mimo, że czasami zachowanie jednak nie jest na miejscu. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Taaak <#. Tylko jak wrócisz to dostaniesz odemnie zleconko :3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Tak kilka dni to może być nawet 2 tygodnie . Informacja dla ciebie bądź bardziej cierpliwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi