Skocz do zawartości

[Odrzucona]Saydysteczka

Udostępnij

GetPower

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:GetPower
Nick oskarżonego:Sadystka
Opis sytuacji: Gram sobie, sadystka napisała na chacie "afk" "zaraz będę" a jaj jej napisałem "no spierd", a ta mi dała blokadę za kulturę xD. Ogółem to ona nawiedzona jest, daje bezpodstawne gagi i mute bez ostrzezeń - ale to mało ważne.

Serwer: JailBreak ak JB
Dowody: GOTV jb_nsa_detainment_facility koło 00:30

Nie ma sensu czekać na demko bo wszystko przedstawiles 

Nie zachowales kultury - dostałeś gaga

Nie rób z siebie nie mądrej osoby bo to smutne patrząc jak ty (i połowa jb) myślisz że gdy użyjesz jakieś metafory, skrótu, przenośni by kogoś obrazić to nic się nie stanie 

Każdy wie co chciałeś powiedzieć więc nie wiem po co ta skarga 

Zostawiam @ SK4N3Rbo na jego adma

Mogło ją to urazić, a następne twoje głupie komentarze jeszcze bardziej ją rozjuszyły. Jak dla mnie max ostrzeżenie, ale i bez tego się raczej obejdzie XD. Pamiętaj że słowa mają swoją wagę, a że sadi i tak każdy ciśnie to wiesz. Na następny raz zachowaj kulturę, zwłaszcza że często dostajesz gagi za wyzywanie, chyba nie muszę ci ostatniej sytuacji przypominać.

PS. Byłem przy tym, więc mogę się wypowiedzieć.

5 minut temu, Matysiak napisał:

Mogło ją to urazić, a następne twoje głupie komentarze jeszcze bardziej ją rozjuszyły. Jak dla mnie max ostrzeżenie, ale i bez tego się raczej obejdzie XD. Pamiętaj że słowa mają swoją wagę, a że sadi i tak każdy ciśnie to wiesz. Na następny raz zachowaj kulturę, zwłaszcza że często dostajesz gagi za wyzywanie, chyba nie muszę ci ostatniej sytuacji przypominać.

PS. Byłem przy tym, więc mogę się wypowiedzieć.

Dostawałem muty, nie gagi. Więc jak już tam muta dostane za ciągłe wyzywanie to mi to zwisa, ale za gaga, gdzie nie dostawałem tak często to będę się kłócił.

Kolego kochaniutki.

Dostales gaga oczywiscie za wczesniejsze brak kultury. Prowokujesz mnie w ten sposób tylko po to zebym chyba admina stracila XDD

Twoje zachowanie jest dziecinne, jezeli klniesz i wyzywasz robisz to na wlasna odpowiedzialnosc chociaz wiesz ze bez gaga albo muta sie nie obejdzie. A zwykłe twoje "spierd" znaczylo spierdalaj po tym jak napisałam "ja afk na chwile" ponizasz mnie w ten sposób co mnie irytuje i raczej to nie jest miłe jak ktoś po tobie jeździ. 

Typus ogarnij sie i swoich koleszków bo to juz robi sie smieszne co wy wyczyniacie. Ponizac jedynie mozecie swoich rodzicow albo kolegów z klasy a nie z internetu ktorzy nic wam nie zrobili xD. Nie ma to jak skargi pisac i narzekac na adminow tylko dlatego ze gagi dostajecie i muty. Elobenc

7 minut temu, Sadystka napisał:

Dostales gaga oczywiscie za wczesniejsze brak kultury.

Niezła obrona, zastanawia mnie tylko, dlaczego wcześniej nie dałaś mi gaga za ostrzejsze słowa, tylko wtedy gdzie napisałem w twoją stronę "spierd"

9 minut temu, Sadystka napisał:

Prowokujesz mnie w ten sposób tylko po to zebym chyba admina stracila XDD

Nie chce, abyś straciła admina, chce żebyś była wyrozumiała i za byle gówno gaga nie dawała i przynajmniej jakieś ostrzeżonka dawała - wiem, że nie musisz.

10 minut temu, Sadystka napisał:

Typus ogarnij sie i swoich koleszków bo to juz robi sie smieszne co wy wyczyniacie.

Żadni "Kolescy" ze mną nie grają, po prosty ty jesteś inna i nie tylko ja to widzę, ale też inni.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności