Kwasior Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Nick: Kwasior Wiek: 15 dlaczego ja mam otrzymać admina: Gdy przebywam na serwerze często ludzie rozmawiają bez mutacji, proszą o kredyty, nadużywają mikrofonu i chciałbym zapobiegać takim sytuacją .Moim zdaniem bycie adminem to nie tylko dbanie o to żeby gracze nie łamali regulaminu ale o to żeby utrzymywać dobrą atmosfere i rozwijać serwer na lepsze. doświadczenie w byciu adminem: żadne Gram w cs od 1639 h Najczęściej gram w tygodniu od 19;00 do 22:30 a w weekend od 11;00 do 24:00 link GT: https://www.gametracker.com/player/Kwasior♕/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 2/10 link do profilu: https://steamcommunity.com/id/KwasiorElo320/ mikrofon: tak czy przeczytałem regulamin admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowaaa Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Konto pod podanie, na Nie. Daj się trochę poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 W sumie długo grasz na serwerze ale jak narazie nie przekonuje mnie Więc Jestem Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) Hmmmm, Ale daj się troche więcej poznac innym Wsumie okres próbny Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Havke 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Dobra aktywność. Na okres próbny można dać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 można dać szanse na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Wygląda git na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Na hns gralem nie duzo ale jakos zdazyles zrazic mnie swoja osoba nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordey Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Max próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Można wziąć go na okres próbny. Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Na tak Zmieniam zdanie na nie @ raveNzłącz 2 posty w 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Dobra aktywnosc. Okres próbny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) Ty sobie żarty robisz? Wczoraj dostałeś bana i muta i podanie składasz? Nie było dnia w którym nie byłeś na txt, nie wyzywales Wielkie NIE Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Na nie Powody Dostanie wczoraj bana i muta -kultura -nadużywanie mikrofonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 (edytowane) 12 godzin temu, Havke napisał: Hmmmm, Ale daj się troche więcej poznac innym Wsumie okres próbny Zmieniam zdanie na słuchałem się o tobie różnych złych rzeczy Na nie Edytowane 25 Czerwca 2019 przez Havke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lilmarcin Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Niestety ale na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 1 godzinę temu, rajek1910 napisał: Na nie Powody Dostanie wczoraj bana i muta -kultura -nadużywanie mikrofonu To czemu 3 innych adminów nie mówi że nadużywam mikrofonu i źle się wyrażam . Bana dostałem za to że wyszedłem na txt pod koniec rundy żeby dać się zabić a muta za to że nazwałem cioska dzieckiem i więcej osób ok 7 wychodziło na txt a tylko mnie Merfesta38 i gern zbanował np trutek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 2 godziny temu, Kwasior napisał: To czemu 3 innych adminów nie mówi że nadużywam mikrofonu i źle się wyrażam . Bana dostałem za to że wyszedłem na txt pod koniec rundy żeby dać się zabić a muta za to że nazwałem cioska dzieckiem i więcej osób ok 7 wychodziło na txt a tylko mnie Merfesta38 i gern zbanował np trutek Gern i merfest nie mają admina naucz się układać zdania i jeszcze wyzywasz admina za brak mutacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeT Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Jestem na TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi