Dover Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Nick: Michu Wiek: W sierpniu 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Gram na serwerze już od roku, a wiele osób nadal łamie nagminnie regulamin, a samego moda znam doskonale. Doświadczenie w adminowaniu: Przez długi okres czasu admin jb, 3maps oraz przez 2 miesiące global admin Jak długo gram w CS:GO?: ponad 2kH W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-22 Link GT: GT Znajomość SM: 4 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: Tak Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Jestem na tak, idealny kandydat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 na tak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi