vxxyY Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Nick: vxxy<3 Wiek: 19 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc adminom w zapanowaniu nad serwerem w najlepszy dla graczy sposób : ) Doświadczenie w adminowaniu: Nie mam żadnego ale bardzo szybko się uczę i potrafię przestrzegać ustalanych zasad Jak długo gram w CS:GO?: Mija już bodajże 3-4 rok uzbierało się 1700godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: miałem dużą przerwę związaną z pisaniem matury ale teraz jestem cały dla was. często chodzę na serwer dziennie na dłużej na krócej ale jestem codziennie i łącznie można powiedzieć że 3-4h dziennie Link GT: https://www.gametracker.com/player/vxxy<3/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: tworzyłem własny config i kilka modów do gier ale ale swoje możliwości oceniam na 3/10 ale szybko się uczę : ) Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198136252724/ Mikrofon: w aktualnym momencie nie mam ale wypłata wybija mi 25 czerwca i od razu będę biegł do sklepu po mikro jeśli to nie problem Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Nie raz : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 To biegnij do sklepu i kupuj mikrofon Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I must kill you :) Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 (edytowane) -mikro na razie na nie będziesz miał mikro będę na tak Edytowane 18 Czerwca 2019 przez I must kill you :) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vxxyY Opublikowano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 3 minuty temu, I must kill you napisał: -mikro na razie na nie będziesz miał mikro będę na tak wsm i tak chyba za nim dostane tego admina to już mikrofon będę mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 mimo braku micro na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krissu_ Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Micro micrem, ale tutaj widze dobrego kandydata na admina! NA TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 po ciul mu to mikro... skoro ma jeszcze sm_msay/psay itp... +wiek +aktywność, @ Izz_Aldinmówił, że potrzebuje aktywnych adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Przyjmę cię ale zrobimy tak dostaniesz admina jak będziesz miał mikrofon 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi