Janek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Nick: Matt_eusz Wiek: 20 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Spędzam w miarę dużo czasu na serwerze, jestem rozpoznawalny przez większość graczy oraz jestem raczej ogarniętą osobą. Doświadczenie w adminowaniu: Żadne, ale myślę że sprawdzę się w nowej roli na serwerze. Jak długo gram w CS:GO?: 1200h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W tygodniu od 18 do 23, a w weekendy od 12 do 24. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Matt_eusz/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/Jacek/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198137158175/ Mikrofon: TAK Czy przeczytałeś regulamin Admina?: TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 mozna dac szanse nabierzesz doswiadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Na tak. +wiek +aktywność -doświadczenie. Ale doświadczenia nabierze :3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antos Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 +Wiek +ogarnięty +spoko kolega +miły, kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSver Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikt Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 (edytowane) Na TAK Edytowane 10 Czerwca 2019 przez ENAPOKAZツ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jedna z najbardziej ogarniętych osób na serwerze -doświadczsnie ale to hns wiec w sumie nie trzeba nawet doświadczenia za bardzo +gt +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ooo matteusz : +/- SM ++++ GT +Ogarnięty Ale czy z sm_admin nie będzie problemu??? Ale jestem Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Wydajesz się ogarnięty TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 +aktywność +wiek -sm (do przyuczenia to nie problem) Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 +wiek +/-SM ale do nauczenia +aktywności I przyda się nowy admin do pomocy a wrazie jak czegoś nie wiesz to możesz do mnie pisać to pomogę Ci wszystko ogarnąć tak samo jak reszta adminów Jestem Na Tak Powodzenia ci życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 ZDECYDOWANIE NA TAK + Pomocny (pomaga nowym graczom podając na czacie bind np na sprint czy też tłumacząc jak otrzymać spadochron), pomaga przy wychwytywaniu cziterów ++ Aktywność +++ Wiek ++++Ogarnięty sm ogarniesz przez dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio lub illusion666. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi