PiKe Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Typ Grafiki: sygnatura Tematyka: cs 1.6 chłop co nawala ostro na arcticu/easy v1/dust2011/dust2009 Wymiary: zeby pasowalo do forum idk Kolorystyka: ciemna, bialy, szary, czerń, jakieś ciemne kolory Napis/y: większy gdzieś "tak trzaskam jak nikt nie patrzy" i w rogu malymi "peace byczki" Inne uwagi: wykażcie się, jestem wymagający, oczekuje fajnego gifa Typ Grafiki: tło na profil Tematyka: kluby, narkopyki, chlanie Wymiary: zeby pasowalo do forum idk Kolorystyka: ciemna, granat, fiolet, zieleń, czerń Napis/y: "top1 admin degenerat" "top1 admin" "degenerat" (niekoniecznie w 1 linijcie) wybierzcie sobie jakos Inne uwagi: coś twórczego, może być w tle jakaś laska z facetem w tle jak sie kleja do siebie, liczę na waszą pomysłowość a jestem trochę wymagający d: daje 2 w 1 temacie, pokombinujcie na przemian, obydwa co napsialem na tło i sygnature, jak mi podpasuje cos pod jedno a nie pod drugie to wybiore, kocham miśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 (edytowane) Ref ;v @ EDR @ KamyK @ raveN Edytowane 13 Czerwca 2019 przez PiKe 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 W jednym temacie może być zlecenie na tylko jedną grafikę, nie dość, że nieaktywne to w dodatku łamie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi