Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina :P

Udostępnij

Anonim

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Anonim
Nick oskarżonego: † MóW Mi POMPKABICEPS †
Opis sytuacji: Ja jako warden dałem polecenia przed 5: 00 i otworzyłem cele  dopiero po 5:00 i admin † MóW Mi POMPKABICEPS † powiedział że freeday i mam fk tych co zabiłem bo się nie posłuchali poleceń i admin dał mi ct bana. W regulaminie nie widziałem że trzeba otowrzyć do 5 00. Potem jeszcze dał zabawe a jak się spytałem dlaczego to powiedział ,,bo mogę" ,,mam takie prawo" i jeszcze potem wykopał mnie z serwera nwm czemu. Ja tu widzę niesłuszny ct ban i nadużywanie admina.

Serwer: jailbreak
Dowody: ba_Minecraftcity_v16_snow demko z tej mapy godzina OKOŁO 16:10-16:40 i dzień 06.06 2019

Edytowane przez Anonim
  • Lubię to! 3

Byłem przy tym racja. Wcześniej również zostałem przez admina opluty, w sytuacji gdy 1 osoba podpowiedziała gdzie jestem a potem CT podpowiadał drugiemu CT na u-chacie przez co wiedział gdzie ma się wcelować w zbuntowanych. Gdy zrobiłem mu o to problem to powiedział że mam od takich rzeczy !zglos. A następnym razem wkurzył się na nas bo każdy go o coś prosił, ale jest adminem to chyba wiedział na co się pisze...

1 minutę temu, Matysiak napisał:

Byłem przy tym racja. Wcześniej również zostałem przez admina opluty, w sytuacji gdy 1 osoba podpowiedziała gdzie jestem a potem CT podpowiadał drugiemu CT na u-chacie przez co wiedział gdzie ma się wcelować w zbuntowanych. Gdy zrobiłem mu o to problem to powiedział że mam od takich rzeczy !zglos. A następnym razem wkurzył się na nas bo każdy go o coś prosił, ale jest adminem to chyba wiedział na co się pisze...

Tak jak powiedziałem nie widzę wszystkiego i powiedziałem ,że od tego masz !zgłoś i po za tym przy tamtej sytuacji był także inny admin

2 minuty temu, GietPompkaBiceps napisał:

Tak jak powiedziałem nie widzę wszystkiego i powiedziałem ,że od tego masz !zgłoś i po za tym przy tamtej sytuacji był także inny admin

Hmmm, ale hidden potem poszedł a jakiś ziomek zaczął podpowiadać gdzie jestem. Jednakże nie podejmuję rękawicy kłótni gdyż będzie to spam. Decyzje zostawiam administracji.

5 minut temu, GietPompkaBiceps napisał:

To tak jeżeli nie otworzysz cel przed 5.00 to jest fd i zabiłeś kilka osób dlatego dostałeś ct bana a kicka dostałeś za afk i zapomniałem napisać powodu

4. Prowadzący ma obowiązek:

• Najpierw wydać polecenia, a następnie otworzyć cele. Jeżeli zrobi to inaczej dla więźniów ustanowiony jest FreeDay.

Na większości map jest auto open cel do 5:00, jesli sie otworza bez polecen to fd, ale jak mapa nie ma czegos takiego tylko warden musi otworzyc to w teorii nie ma :/ 

1 minutę temu, Siedem dni napisał:

4. Prowadzący ma obowiązek:

• Najpierw wydać polecenia, a następnie otworzyć cele. Jeżeli zrobi to inaczej dla więźniów ustanowiony jest FreeDay.

Na większości map jest auto open cel do 5:00, jesli sie otworza bez polecen to fd, ale jak mapa nie ma czegos takiego tylko warden musi otworzyc to w teorii nie ma :/ 

no właśnie w regulaminie nic nie ma że musze do 5:00 otworzyć

1. Po co slay'owałeś ct'ków gdzie jeszcze nie zostały wydane polecenia/otwarte cele? A oni dołączyli do ct dosłownie po 5/10 sekundach od rozpoczęcia rundy...

2. Nie było żadnych fk - ctbanie nie słuszny

3. Typ spami na czacie że ma haxy admin nic nie robi - już dostał perma 

4. Ct'ek rzucił granat i do tego zabił więźnia i admin nie reaguje

5. Nie możesz dawać zabaw tak o...

6. Kick prawidłowy

7. Nie słyszałem żadnego podpowiadania

8. Kaspuś Jak coś nie ma w regulaminie takiej zabawy jak Katyń - 1 fk

4 godziny temu, GietPompkaBiceps napisał:

Tak jak powiedziałem nie widzę wszystkiego i powiedziałem ,że od tego masz !zgłoś

Może napisać na czacie może napisać na u@ może napisać na /zgłoś i ty musisz się tym zainteresować.

Nie ma takiego czegoś że masz wyjebane na czat, a jak ktoś kogoś zgłosi po przez /zglos to dopiero zacznę coś robić...

Edytowane przez Mati ◕◕
  • Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności